Almere

Voor de beste PVC Vloeren in de buurt van Almere gaat u naar Duijst en Timmer!

PVC vloeren specialist in de buurt van Almere nodig? Wilt u ergens PVC vloeren bekijken en kopen in de buurt van Almere en omgeving? Voor de beste PVC vloeren in de buurt van Almere gaat u beslist naar Duijst en Timmer. Duijst en Timmer heeft zich in de afgelopen 50 jaar bewezen als dé vloeren en ramenspecialist. Zo leveren wij PVC vloeren van de volgende dealers m-flor, tfd floortiles, viligno, pvc ambiant, pvc gelasta, pvc Tarkett, en pvc Viva-floors. Naast PVC vloeren leveren wij nog vele andere soorten. Ons team bestaat uit ervaren vloerspecialisten die u kunnen voorzien van advies over PVC vloeren. In onze showroom in de buurt van Almere kunt u tevens de collectie PVC vloeren bekijken. Door het aanbod is er voor iedere wens, smaak en budget een passende vloer. Ook kunt u onze website bekijken om een indruk te krijgen van de PVC vloeren en meer. Elke categorie bevat een product waar duidelijk wordt uitgelegd wat het is en wat de bedoeling van dat product is, zodat u als klant optimaal geïnformeerd bent en de juiste keuzes kunt maken. Voor toelichting of meer informatie kunt u ook telefonisch contact

PVC vloeren zijn een populaire keuze in Almere en omgeving

PVC vloeren van Duijst en Timmer in de buurt van Almere zijn erg populair. Dit komt mede door de vele voordelen en keuze in mooie dessins en kleuren. Ons assortiment is zo uitgebreid dat er bij elke smaak een passende vloer te vinden is. Daarnaast zijn PVC vloeren:

  • Sterk
  • Slijtvast
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Te gebruiken met vloerverwarming
  • Geluidsarm
  • Duurzaam

Het materiaal wat gebruikt wordt bij een PVC-vloer is buitengewoon sterk en slijtvast. Ten opzichte van echte houten vloeren zijn onze PVC vloeren in de buurt van Almere gemakkelijk in onderhoud en gebruik.

Drie verschillende merken van PVC vloeren bij Duijst en Timmer in de buurt van Almere

Als u PVC vloeren koopt bij Duijst en Timmer in de buurt van Almere kunt u kiezen uit drie verschillende merken. Welke u ook kiest, deze zijn allemaal van zeer goede kwaliteit. Wij leveren PVC-vloeren van de merken: M-flor, TFD-floortiles en ons eigen huismerk. Wilt u PVC vloeren kopen en laten leggen in de buurt van Almere? Ook dat kunnen wij voor u doen. Door PVC vloeren zelf te leggen geven we garantie dat de vloer totaal naar wens zal zijn. Heeft u vragen? Meer informatie over PVC vloeren? Kom bij ons langs in de buurt van Almere. Duijst en Timmer onderhoud goede contacten met een gerenommeerd vloerenfrees bedrijf en kan hierdoor een complete vloer aanbieden inclusief vloerverwarming tegen een zeer scherpe prijs!

Neem contact op

Duijst & Timmer Firma logo
Duijst & Timmer Firma

Stel uw vraag

PVC Vloeren | Almere

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
Mask-Group-Duijst-en-Timmer

Copyright © 2021 Duijst & Timmer Firma

Designpro.nl | Z-IM