Harmelen

PVC Vloeren in de buurt van Harmelen laten leggen door Duijst en Timmer

PVC vloeren specialist in de buurt van Harmelen nodig? Wilt u ergens PVC vloeren bekijken en kopen in de buurt van Harmelen en omgeving? Voor de beste PVC vloeren in de buurt van Harmelen gaat u beslist naar Duijst en Timmer. Duijst en Timmer heeft zich in de afgelopen 50 jaar bewezen als dé vloeren en ramenspecialist. Zo leveren wij PVC vloeren van de volgende dealers m-flor, tfd floortiles, viligno, pvc ambiant, pvc gelasta, pvc Tarkett, en pvc Viva-floors. Naast PVC vloeren leveren wij nog vele andere soorten. Ons team bestaat uit ervaren vloerspecialisten die u kunnen voorzien van advies over PVC vloeren. In onze showroom in de buurt van Harmelen kunt u tevens de collectie PVC vloeren bekijken. Door het aanbod is er voor iedere wens, smaak en budget een passende vloer. Ook kunt u onze website bekijken om een indruk te krijgen van de PVC vloeren en meer. Elke categorie bevat een product waar duidelijk wordt uitgelegd wat het is en wat de bedoeling van dat product is, zodat u als klant optimaal geïnformeerd bent en de juiste keuzes kunt maken. Voor toelichting of meer informatie kunt u ook telefonisch contact

Voordelen van PVC vloeren

PVC vloeren van Duijst en Timmer in de buurt van Harmelen zijn erg populair. Dit komt mede door de vele voordelen en keuze in mooie dessins en kleuren. Ons assortiment is zo uitgebreid dat er bij elke smaak een passende vloer te vinden is. Daarnaast zijn PVC vloeren:

  • Sterk
  • Slijtvast
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Te gebruiken met vloerverwarming
  • Geluidsarm
  • Duurzaam

Het materiaal wat gebruikt wordt bij een PVC-vloer is buitengewoon sterk en slijtvast. Ten opzichte van echte houten vloeren zijn onze PVC vloeren in de buurt van Harmelen gemakkelijk in onderhoud en gebruik.

Merken PVC vloeren

Als u PVC vloeren koopt bij Duijst en Timmer in de buurt van Harmelen kunt u kiezen uit drie verschillende merken. Welke u ook kiest, deze zijn allemaal van zeer goede kwaliteit. Wij leveren PVC-vloeren van de merken: M-flor, TFD-floortiles en ons eigen huismerk. Wilt u PVC vloeren kopen en laten leggen in de buurt van Harmelen? Ook dat kunnen wij voor u doen. Door PVC vloeren zelf te leggen geven we garantie dat de vloer totaal naar wens zal zijn. Heeft u vragen? Meer informatie over PVC vloeren? Kom bij ons langs in de buurt van Harmelen. Duijst en Timmer onderhoud goede contacten met een gerenommeerd vloerenfrees bedrijf en kan hierdoor een complete vloer aanbieden inclusief vloerverwarming tegen een zeer scherpe prijs!

Neem contact op

Duijst & Timmer Firma logo
Duijst & Timmer Firma

Stel uw vraag

PVC Vloeren | Harmelen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
Mask-Group-Duijst-en-Timmer

Copyright © 2022 Duijst & Timmer Firma

Designpro.nl | Z-IM