Maartensdijk

PVC Vloeren in de buurt van Maartensdijk

Bent u op zoek naar een PVC vloeren specialist in de buurt van Maartensdijk? Dan bent u bij Duijst en Timmer aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 50 jaar expert in vloeren en raamdecoratie. Zo leveren wij PVC vloeren van de volgende dealers M-flor, TDF floortiles, Viligno, PVC Ambiant, PVC Gelasta, PVC Tarkett, en PVC Viva-floors. Naast PVC vloeren leveren wij nog vele andere soorten vloeren. Ons team bestaat uit ook enkel uit ervaren vloerspecialisten die u kunnen voorzien van advies over PVC vloeren! In onze showroom kunt u ook de collectie PVC vloeren zelf komen bekijken. Door ons brede aanbod is er voor iedere wens, smaak en budget een passende vloer! Ook kunt u onze website bekijken om een indruk te krijgen van de PVC vloeren. Iedere categorie bevat een product waar duidelijk wordt uitgelegd wat het is en wat de bedoeling van dat product is, zodat u als klant optimaal geïnformeerd bent en de juiste keuzes kunt maken! Voor toelichting of meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen.

Voordelen van PVC vloeren

PVC vloeren van Duijst en Timmer in de buurt van Maartensdijk zijn erg populair. Dit komt mede door de vele voordelen en keuze in mooie dessins en kleuren. Ons assortiment is zo uitgebreid dat er bij elke smaak een passende vloer te vinden is. Daarnaast zijn PVC vloeren:

  • Sterk
  • Slijtvast
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Te gebruiken met vloerverwarming
  • Geluidsarm
  • Duurzaam

Het materiaal wat gebruikt wordt bij een PVC-vloer is buitengewoon sterk en slijtvast. Ten opzichte van echte houten vloeren zijn onze PVC vloeren in de buurt van Maartensdijk gemakkelijk in onderhoud en gebruik.

Merken PVC vloeren

Als u PVC vloeren koopt bij Duijst en Timmer in de buurt van Maartensdijk kunt u kiezen uit drie verschillende merken. Welke u ook kiest, deze zijn allemaal van zeer goede kwaliteit. Wij leveren PVC-vloeren van de merken: M-flor, TFD-floortiles en ons eigen huismerk. Wilt u PVC vloeren kopen en laten leggen in de buurt van Maartensdijk? Ook dat kunnen wij voor u doen. Door PVC vloeren zelf te leggen geven we garantie dat de vloer totaal naar wens zal zijn. Heeft u vragen? Meer informatie over PVC vloeren? Kom bij ons langs in de buurt van Maartensdijk. Duijst en Timmer onderhoud goede contacten met een gerenommeerd vloerenfrees bedrijf en kan hierdoor een complete vloer aanbieden inclusief vloerverwarming tegen een zeer scherpe prijs!

Neem contact op

Duijst & Timmer Firma logo
Duijst & Timmer Firma

Stel uw vraag

PVC Vloeren | Maartensdijk

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
Mask-Group-Duijst-en-Timmer

Copyright © 2022 Duijst & Timmer Firma

Designpro.nl | Z-IM