Zeist

Rolgordijnen in de buurt van Zeist verkrijgbaar bij Duijst en Timmer

Rolgordijnen voor iedere of een bepaalde ruimte in uw huis in de buurt van Zeist? Laat u inspireren door de unieke designs en mooie collectie rolgordijnen bij Duijst en Timmer in de buurt van Zeist. Duijst en Timmer is al vele jaren een bekend begrip in Zeist en omgeving als het gaat om rolgordijnen en andere vormen van binnen zonweringen. In de 50 jaar dat wij actief zijn in rolgordijnen hebben wij al vele woningen in Zeist en omgeving hiervan voorzien. Duijst en Timmer is hét adres van Zeist en omgeving voor rolgordijnen. Onze collectie is zeer breed. Onze modellen rolgordijnen hebben hun eigen functionele eigenschappen en toepassingen. Bent u benieuwd naar de soorten? Wilt u advies over rolgordijnen? Kom dan bij ons langs in de buurt van Zeist. Wij bieden voor iedere ruimte in uw huis passende binnen zonweringen.

Passende rolgordijnen in Zeist

Wilt u graag rolgordijnen in uw slaapkamer in de buurt van Zeist? Of is er een andere ruimte in uw woning in de buurt van Zeist die u wilt voorzien van rolgordijnen? Wat uw wensen ook zijn, wij hebben altijd passende rolgordijnen. De collectie rolgordijnen bestaat uit veel variatie dat het juist daarom lastig kan gaan worden om te kiezen. Gelukkig kunnen wij u daarbij helpen. Welke rolgordijnen u kiest hangt bijvoorbeeld af van:

  • De kleur
  • De sfeer
  • Uw wens
  • De mate van lichtinval

U kunt kiezen uit materialen, kleuren en nog veel meer. Voor iedere smaak en voor iedere ruimte in huis zijn er passende rolgordijnen. Naast het uitgebreide aanbod normale rolgordijnen, hebben wij ook een zeer ruim aanbod duo-rolgordijnen!

Rolgordijnen van verschillende merken in Zeist

In onze winkel in de buurt van Zeist hebben wij rolgordijnen van diverse merken. Eén van de merken rolgordijnen die wij aanbieden is die van Béce. Dit is een merk dat al jarenlang bekend staat om zijn kwalitatief en decoratief uiterst goede producten. Daarnaast leveren wij ook nog binnen zonwering van de merken Multisol en Luxaflex. Wilt u graag rolgordijnen van onze eigen huiscollectie? Dat kan ook. Onze rolgordijnen die wij verkopen in de buurt van Zeist zijn net zo goed als de bekende A merken. Het voordeel van deze rolgordijnen is dat de prijs aanzienlijk lager ligt.

Bespreek uw wensen voor rolgordijnen in Zeist

Kom langs in onze winkel in de buurt van Zeist om de collectie rolgordijnen te bekijken. Maak uw wensen voor rolgordijnen hier bij ons bekend en wij vertellen u graag de mogelijkheden die u heeft. Specifieke vragen? Bel gerust.

Neem contact op

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer

Stel uw vraag

Rolgordijnen | Zeist

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
OIP2

Copyright © 2023 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM