Vinyl vloeren

Vinyl vloeren

Eén van de vloeren die wij onze klanten kunnen aanbieden is de Vinyl vloer. Deze praktische vloer is zeer comfortabel, makkelijk in onderhoud en heeft een aantal top-voordelen. Een vinyl vloer is te koop tegen een zeer aantrekkelijke prijs per vierkante meter. Een vinyl vloer wordt gemaakt van harde kunststof, dit materiaal wordt ook wel erkend als PVC (poly vinyl chloride). Dit is een materiaal wat zeer sterk is, weinig onderhoud nodig heeft en eigenlijk perfect is voor vloeren vanwege het minimale risico op beschadiging.

Vinyl is kwalitatief sterk verbeterd

De huidige generatie van Vinyl is kwalitatief sterk verbeterd in verhouding met de vorige generaties. Een aantal voordelen op een rijtje van een Vinyl vloer:
- De vloer is erg praktisch en zorgt voor een minimaal geluid van contact wat dus ideaal is voor benedenetage.
- Verder kan Vinyl een hoop kosten besparen met betrekking tot de verwarming. Het is namelijk bewezen dat een Vinyl vloer warmte isoleert en het daarom bijna nooit koud aanvoelt, zelfs in de winter niet.
- Ten slotte is het per vierkante meter de goedkoopste vloer. Deze heeft vaak geen ondervloer nodig, geen afwerkplinten en is snel neer te leggen.

Vinyl bestaat uit verschillende lagen

Vinyl is vooral bekend geworden omdat het uit verschillende lagen bestaat die ideaal geschikt zijn voor bewerking. Naast de voordelen die zojuist opgenoemd zijn kan een vinyl vloer in waanzin wekkende structuren worden verwerkt. Zo lijkt het net alsof u een houten vloer heeft en is de plastic-look volledig verdwenen. De opties zijn zo uitgebreid dat het onoverzichtelijk wordt als wij deze allemaal op de site gaan zetten. Heeft u vragen over de soorten structuren of misschien een wens hoe het eruit moet gaan zien? Dan vragen wij u gewoon even contact met ons op te nemen zodat wij u vrijblijvend kunnen informeren.

 

                                             
 

Duijst en Timmer is leverancier van Novilon en Interfloor

Duijst en Timmer biedt u twee kwalitatief goede merken aan voor een Vinyl vloer.
- Novilon, www.novilon.nl
- Interfloor, www.interfloor.nl
 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Klik hier voor meer informatie!

Duijst & Timmer Firma logo
Duijst & Timmer Firma
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
Mask-Group-Duijst-en-Timmer

Copyright © 2022 Duijst & Timmer Firma

Designpro.nl | Z-IM