Vinyl vloeren

Vinyl vloeren

Eén van de vloeren die wij onze klanten kunnen aanbieden is de Vinyl vloer. Deze praktische vloer is zeer comfortabel, makkelijk in onderhoud en heeft een aantal top-voordelen. Een vinyl vloer is te koop tegen een zeer aantrekkelijke prijs per vierkante meter. Een vinyl vloer wordt gemaakt van harde kunststof, dit materiaal wordt ook wel erkend als PVC (poly vinyl chloride). Dit is een materiaal wat zeer sterk is, weinig onderhoud nodig heeft en eigenlijk perfect is voor vloeren vanwege het minimale risico op beschadiging. Vinyl wordt bijna altijd geleverd op een rol van 4 meter, dus het bewerken van vinyl lomt veel overeen met dat van tapijt.

Vinyl is kwalitatief sterk verbeterd

De huidige generatie van Vinyl is kwalitatief sterk verbeterd in verhouding met de vorige generaties. Een aantal voordelen op een rijtje van een Vinyl vloer:
- De vloer is erg praktisch en zorgt voor een minimaal geluid van contact..
- Verder kan Vinyl een hoop kosten besparen met betrekking tot de verwarming. Het is namelijk bewezen dat een Vinyl vloer warmte isoleert, dus voordelig voor de rekeningen.
- Ten slotte is het per vierkante meter de goedkoopste vloer. Deze heeft vaak geen ondervloer nodig, geen afwerkplinten en is snel neer te leggen.
- Vinyl kan in elk patroon gemaakt worden van visgraat tot Hongaarse punt, dus de variatie is groot. 

Vinyl bestaat uit verschillende lagen

Vinyl is vooral bekend geworden omdat het uit verschillende lagen bestaat die ideaal geschikt zijn voor bewerking. Naast de voordelen die zojuist opgenoemd zijn kan een vinyl vloer in waanzin wekkende structuren worden verwerkt. Vinyl word met de hand pas gesneden, dus elke vorm/hoek kan gelegd worden. De opties zijn zo uitgebreid dat we hieronder maar enkele voorbeelden hebben, dus kom langs in de winkel om het hele assortiment te bewonderen. Heeft u vragen over de soorten structuren of misschien een wens hoe het eruit moet gaan zien? Dan vragen wij u gewoon even contact met ons op te nemen zodat wij u vrijblijvend kunnen informeren.

 

                           Vinyl vloer opties Duijst en Timmer                   Vinyl vloer kiezen Duijst en Timmer
 

Duijst en Timmer is leverancier van Novilon en Interfloor

Dit zijn 3 van onze leveranciers bij Duijst en Timmer.
- Novilon, www.novilon.nl
- Interfloor, www.interfloor.nl
- Gelasta

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Klik hier voor meer informatie!

Vloer leggen van Duijst en Timmer  Visgraat stijl vinyl vloer leggen Duijst en Timmer  Verschillende stijlen Vinyl Duijst en Timmer

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Bece logo met afbeelding vierkant
Velux logo vierkant
James logo met afbeelding

Copyright © 2024 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM