Contact

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of twijfel je wat voor jou de beste oplossing zou zijn? Wij van Duijst en Timmer helpen je graag met het maken van je keuze. Service staat bij ons voorop, wat inhoudt dat de klant bij ons altijd terecht kan. Wij hebben al tientallen jaren ervaring in de markt woonsfeer en weet uit ervaring wat het beste is voor elke klant.

Winkel Duijst en TimmerKom langs in onze winkel voor deskundig advies

Wij nodigen je graag uit om eens een bezoekje te komen brengen aan onze winkel. Wij kunnen je dan vrijblijvend en deskundig inlichten. In de winkel hebben wij bijna onze gehele collectie staan met showmodellen, zodat je zelf kunt ervaren wat voor jou het beste zou zijn. 

Van harte welkom in Spakenburg bij Duijst en Timmer!

Onze winkel is gevestigd in Spakenburg aan de rand van het centrum, op een gemakkelijk en snel te bereiken locatie. Onderaan de pagina kun je gemakkelijk de snelste en beste route plannen via onze routeplanner, maar je kunt natuurlijk ook gewoon onze adresgegevens invoeren in je navigatiesysteem.

Adres:
Zuidwenk 5a, 3751CA
Bunschoten-Spakenburg.
Wij hebben voor onze winkel voldoende gratis parkeergelegenheid.
Ons KvK-nummer: 52440885.

Bekijk ons ook op Instagram:
Instagram
Duijst en Timmer (@duijstentimmer) • Instagram-foto's en -video's

Je kunt tijdens werkdagen telefonisch contact met ons opnemen via tel. 033 2981617 of via de mail door het onderstaand contactformulier in te vullen. 

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Bece logo met afbeelding vierkant
Velux logo vierkant
James logo met afbeelding

Copyright © 2024 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM