Trappen

Trap stofferen?

Tapijt

Voor het stofferen van je trap ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een complete trapstoffering aanbieden voor de laagste prijs in de regio met A-merken tapijt. Dit scheelt per trap al snel enkele honderden euro’s.
Naast de keuze voor tapijt is een op maat gemaakte traploper een chique alternatief.

Duijst en Timmer stoffeert al tientallen jaren trappen en heeft hier dus veel ervaring in. Wij houden via onze speciale werkwijze uiterst rekening met de wensen van de klant en krijgt uw een top resultaat. Hieronder kunt uw mooie foto's van de resultaten bewonderen.

PVC

Bij ons kun je er ook voor kiezen om je trap te laten bekleden met PVC. Er kan gekozen worden uit bijna alle PVC kleuren, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. De traptrede word netjes afgewerkt met een aluminium trapkantprofiel. Voorbeelden hiervan zijn te zien in onze winkel. Kom snel eens langs! PVC is verkrijgbaar in heel veel kleuren, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Hieronder zijn mooie foto's van het resultaat te bewonderen.

Prijsindicatie voor trap stofferen

Tapijt Prijs

Afhankelijk van de gekozen soort tapijt begint de prijs rond de 750.- euro per trap. 

PVC prijs

Afhankelijk van het gekozen PVC begint de prijs rond de 1750.- euro

Voor alle vermelde prijzen geldt:
Inclusief arbeid en alle materialen
Inclusief BTW
Regio Amersfoort
Betaling binnen 10 dagen na ontvangst van de factuur.

Wij hopen je graag te ontmoeten in onze winkel. Voor meer informatie kun je ook altijd telefonisch of per mail contact met ons op nemen.

Traprenovatie

Door gebruik te maken van een overzettrede kunnen wij een mooie nieuwe trap maken zonder dat deze gerenoveerd hoeft te worden. Er is een groot assortiment aan kleuren en met dezelfde kleur kan zelfs de vloer door gelegd worden. 
Onze specialisten zagen alle tredes op maat en hierdoor is alles mogelijk. De trap zal aanzienlijk toenemen in sterkte, dus kraken is verleden tijd. 

Galerij:

Tapijt
   

   

Traploper

   

 

PVC
   

   

Traprenovatie(overzettrede)

 

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
OIP2

Copyright © 2023 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM