Trappen

Trap stofferen?

Voor het stofferen van je trap ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een complete trapstoffering aanbieden voor de laagste prijs in de regio. Dit scheelt per trap al snel enkele honderden euro’s.
Deze laagste prijsgarantie geldt voor trappen bekleed met A-merken zoals Parade, Bonaparte en Desso, maar we hebben ook nog vele andere merken tapijt in ons assortiment. Voor alle merken geldt naast de zeer scherpe prijs, een gegarandeerd mooi resultaat.

Duijst en Timmer stoffeert al tientallen jaren trappen en heeft hier dus veel ervaring in. Wij houden via onze speciale werkwijze uiterst rekening met de wensen van de klant. Nadat je een keuze hebt kunnen maken uit tientallen soorten krijg je van ons een offerte en na akkoord wordt er een afspraak gemaakt voor het bekleden van de trap. 

Naast de keuze voor tapijt, ook als op maat gemaakte traploper, kun je er bij ons ook voor kiezen je trap te laten bekleden met PVC. Voorbeelden hiervan zijn te zien in onze winkel. Kom snel eens langs! PVC is verkrijgbaar in heel veel kleuren, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. 

Prijsindicatie voor trap stofferen met tapijt

Afhankelijk van de gekozen soort tapijt (en of de zijkanten van de trap wel of niet mee gestoffeerd worden) kun je rekenen op een prijs tussen ca. 650 en 850 euro per trap.

Wij beschikken doorlopend over coupons van de toppers van Parade en Bonaparte die wij voor een nog scherpere prijs kunnen aanbieden.Voor alle vermelde prijzen geldt:

Inclusief arbeid en alle materialen
Inclusief BTW
Regio Amersfoort
Betaling binnen 10 dagen na ontvangst van de factuur.

Wij hopen je graag te ontmoeten in onze winkel. Voor meer informatie kun je ook altijd telefonisch of per mail contact met ons op nemen.


Galerij

 

Duijst & Timmer Firma logo
Duijst & Timmer Firma
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
Mask-Group-Duijst-en-Timmer

Copyright © 2022 Duijst & Timmer Firma

Designpro.nl | Z-IM