Duo gordijnen

Duo-rolgordijnen

Een rolgordijn is een gordijn dat op- en afgerold kan worden met als doel het bedekken van een raam. Het pronkstuk onder deze rolgordijnen is het duo-rolgordijn. Het duo rolgordijn combineert het beste van de twee oude toppers, namelijk de stijl en sfeer van het gewone rolgordijn en de functionaliteit van een horizontale jaloezie. Hierdoor kan je zelf de lichtinval kiezen en toch de magnifieke stijl behouden van een rolgordijn. Het duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen die kunnen bewegen ten opzichte van elkaar.  Hierdoor kun je de lichtinval naar wens aanpassen, zodat je zelfs overdag het lekkere gezellige avondsfeertje kunt creëren. Ook kun je optimaal spelen met de combinatie van inkijk. Een duo-rolgordijn kan dan wel in ontelbaar standen open en dicht gezet worden, maar dat is echter niet alles. De duo rolgordijnen die Duijst en Timmer in de collectie heeft bestaan ook nog uit de mooiste kleuren, de stijlvolste wevingen en de meest luxe stoffen. De bediening van het duo rolgordijn verloopt zeer simpel en kan zelfs optioneel elektrisch zijn. 

duo rolgordijnen

Duo-rolgordijnen geven uw interieur een moderne en rijke uitstraling

Het mooie aan duo rolgordijnen is dat er altijd wel een set bij je past. De collectie duo rolgordijnen bestaat uit zo verschrikkelijk veel soorten dat het juist daarom lastig kan gaan worden om te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor je lievelingskleur, de kleur die bij de sfeer in je huis past of misschien wel een kleur die de sfeer in huis juist moet gaan veranderen. Daarnaast heeft elk gordijn weer zijn eigen wevingen. Voor iedere smaak en voor iedere ruimte in huis is er een passend duo rolgordijn. 
Nieuw in de collectie duo rolgordijnen zijn de stoffen met brede banen van maar liefst 25 cm en 40 cm. Deze bijzonder brede banen geven het interieur een moderne en rijke uitstraling. Deze uitstraling moet daarentegen wel echt passen bij de sfeer van je huis. Mocht je geïnteresseerd zijn dan vragen wij je gewoon even contact met ons op te nemen zodat wij wat meer over deze exclusieve duo rolgordijnen kunnen vertellen.

 

 

Duijst en Timmer naast de bekende merken ook een eigen huismerk voor duo rolgordijnen

Duijst en Timmer biedt duo rolgordijnen aan van verschillende merken. Zo kopen wij vooral in van het topmerk bécé, dat al jarenlang bekend staat om zijn kwalitatief en decoratief uiterst goede producten. Ten slotte hebben wij ook onze eigen huiscollectie, welke kwalitatief net zo goed is als de a-merken, maar qua prijs toch 10-15 procent lager ligt. Maak je wensen bij ons bekend en wij vertellen graag de mogelijkheden die er zijn. Voor meer vragen, neem gerust contact op met ons via de website, telefoon of kom langs in de winkel.

 

             Duo rolgordijnen Duijst en Timmer      Duo rolgordijnen van Duijst en Timmer      Duo rolgordijnen verkrijgbaar bij Duijst en Timmer              


Duijst en Timmer heeft de mooiste duo-rolgordijnen tentoongesteld in haar winkel. Deze hangen in verschillende kleuren, met de verschillende stijlen en van verschillende maten. Zo kun je zelf ervaren hoe mooi en effectief een duo-rolgordijn is. Tevens kun je de mechanismes proberen en voelen hoe fijn een rolgordijn op- en uitrolt. Voor meer informatie over onze winkel, klik op de het kopje "contact" boven aan de pagina.

 

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Bece logo met afbeelding vierkant
Velux logo vierkant
James logo met afbeelding

Copyright © 2024 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM