Gordijnen


Gordijnen

Gordijnen horen bij elk huis. Wilt u een romantische, moderne of misschien wel klassieke sfeer creën in uw huis dan zijn de gordijnen hier een grijk onderdeel van. Gordijnen bieden echter nog veel meer dan hun decoratieve functie. Zo hebben gordijnen tevens het vermogen om licht te blokkeren wat de oplossing kan zijn als u een donker, gezellig en akoestiek huisje wilt hebben. Daarnaast hebben gordijnen een zekere isolerende functie. Door te kiezen voor het juiste materiaal worden kou en tocht minimaal doorgelaten waardoor uw energiekosten tevens flink zullen dalen.Ten slotte is er nog een reden om gordijnen op te hangen, het voorkomt namelijk de inkijk. Dit alles op een zo decoratief mogelijke wijze.

Ruime collectie gordijnen

Bij Duijst en Timmer specialiseren wij ons echter niet alleen op de kwaliteit van gordijnen. Doordat wij niet  behoren tot een landelijke keten, kunnen wij zelf onze collectie samenstellen. Onze collectie gordijnen is  dan ook met recht zeer uitgebreid te noemen. Wij kiezen voor een breed en diep aanbod van stoffen, zodat  u uw wens altijd in vervulling kunt laten komen. Wij bieden u prachtige stoffen rechtstreeks uit de inkoop  aan tegen bodemprijzen. In onze winkel hebben we deze stoffen speciaal voor u toonbaar gesteld als een  prachtig geheel. Wij verkopen daarbij ook het passende ophangsysteem waar indien nodig nauwelijks iets  van te zien zal zijn. Kom eens lang bij ons in de winkel en ervaar zelf de grote variatie aan magnifieke  gordijnen.

Gordijnen voor de finishing touch van uw interieur

Duijst en Timmer laat uw wens in vervulling komen. Hangt er een bepaalde sfeer in uw huis of wilt u deze misschien creëren? Gordijnen zullen erg veel invloed hebben op deze sfeer. Daarom is het genoodzaakt dat u het goede set gordijnen aanschaft. Duijst en Timmer helpt u graag en vraagt daarom bij de wens naar informatie of hulp gewoon contact met ons op te nemen.
 

                           
Duijst en Timmer leverancier van topmerken gordijnen

Topmerken die wij in onze collectie hebben: Bécé, Holland Haag, Vriesco, Egger, Toppoint, Part 4, Confair, Unland en Gerster.
Ons uitstekende A-merk Bécé - http://www.bece.com/

In betweens

Decoratie hoort bij elk huis. Wilt u een romantische, moderne of misschien wel klassieke sfeer creëren in uw huis dan kunnen in-betweens u hierbij een handje helpen. In-betweens zijn beschikbaar in de mooiste kleuren, met de mooiste structuren maar biedt echter nog veel meer dan haar decoratieve functie. In-betweens zijn eigenlijk een mengvorm tussen gordijnen en vitrage. Deze worden dan ook vaak gebruikt in plaats van gordijnen en vitrage waardoor minder stof voor uw ramen hangt. In-betweens hangen soepel, zijn niet te zwaar en zijn meestal kamerhoog waardoor deze erg geschikt zijn als vouwgordijn. De stof van in-betweens verschilt vaak zeer in dikte. Zo kan het mogelijk zijn dat er overdag niet door uw in-betweens gekeken kan worden maar ’s avonds door de grotere lichtaanwezigheid wel. Daarom vragen wij u eerst altijd aan ons even de situatie uit te leggen en wat u precies voor wensen heeft. Wij kunnen u hier dan in begeleiden want er is gegarandeerd een set in-betweens die geheel aan uw wensen voldoet!

Kwaliteit in-betweens voor bodemprijzen

Bij Duijst en Timmer specialiseren wij ons echter niet alleen op de kwaliteit van in-betweens. Doordat wij niet behoren tot een landelijke keten, kunnen wij zelf onze collectie samenstellen. Onze collectie wordt daarom ook gekenmerkt door de enorme keus die wij u kunnen aanbieden. Wij kiezen voor een breed en diep aanbod van stoffen zodat u uw wens altijd in vervulling kunt laten komen. Alle kleuren, structuren van transparant tot verduisterend, van 1,80 meter hoog tot 3,50 meter hoog, noem het maar op, bij Duijst en Timmer is bijna alles mogelijk. Wij bieden u prachtige stoffen rechtstreeks uit de inkoop aan tegen bodemprijzen.

 

Kom naar onze winkel in Spakenbrug om de collectie te bekijken

In onze winkel hebben we deze stoffen speciaal voor u toonbaar gesteld als een prachtig geheel. Wij verkopen daarbij ook het passende ophangsysteem, inclusief de exclusiefste maten, waar indien nodig nauwelijks iets van te zien zal zijn. Als u in-betweens bij ons aanschaft, dan zullen wij de montagekosten in acht nemen tegen sterk gereduceerd uurtarief. Kom eens langs bij ons in de winkel en ervaar zelf de grote variatie aan in-betweens of neem bij vragen gerust contact met ons op.

 

     

 

Topmerken die wij in onze collectie hebben: Bécé, Holland Haag, Vriesco, Egger, Toppoint, Part 4, Confair, Unland en Gerster.
Ons uitstekende A-merk Bécé - http://www.bece.com/

Vitrage

Vitrage hoort bij elk huis. Wilt u een romantische, moderne of misschien wel klassieke sfeer creëren in uw huis dan kan vitrage hierin een belangrijk onderdeel zijn. Vitrage is beschikbaar in de mooiste kleuren, met de mooiste structuren maar biedt echter nog veel meer dan haar decoratieve functie. Vitrage kunt u zien als een dun gordijn gemaakt van transparante stof. De dunne stof laat voldoende zonnestralen door maar er zal niet doorheen gekeken kunnen worden van buitenaf. Zo wordt u privacy behouden en wordt het binnenkomende licht sfeervol verzacht. Dit kan een ware toevoeging zijn wanneer u bijvoorbeeld een licht en modern huisje wilt hebben zonder dat de buren de hele tijd naar binnen kunnen gluren. En dan is er nog het feit dat vitrage bijna geheel naar uw wensen kan worden aangepast. Duijst en Timmer biedt u die kans door kwalitatief de beste vitrage aan te bieden.
 

Breed aanbod in stoffen voor vitrage

Bij Duijst en Timmer specialiseren wij ons echter niet alleen op de kwaliteit van vitrage. Doordat wij niet behoren tot een landelijke keten, kunnen wij zelf onze collectie samenstellen. Onze collectie wordt daarom ook gekenmerkt door de enorme keus die wij u kunnen aanbieden. Wij kiezen voor een breed en diep aanbod van stoffen zodat u uw wens altijd in vervulling kunt laten komen. Alle kleuren, structuren van transparant tot verduisterend, van 1,80 meter hoog tot 3,50 meter hoog, noem het maar op, bij Duijst en Timmer is bijna alles mogelijk. Wij bieden u prachtige stoffen rechtstreeks uit de inkoop aan tegen bodemprijzen. Duijst en Timmer heeft de mogelijkheid om de klant drie verschillende merken te leveren die allemaal hun eigen bijzonderheden hebben maar kwalitatief op en top zijn. Wij leveren PVC-vloeren van de merken: M-flor, TFD-floortiles en ons eigen huismerk. Wij leggen de vloeren zelf zodat we de klant alle garantie kunnen geven dat de vloer totaal naar wens zal zijn. Mocht u vragen hebben over een PVC vloer of misschien wel geen idee heeft wat de oneindige mogelijkheden zijn bij een PVC vloer, dan vragen wij u gewoon even contact met ons op te nemen.

 

Passende ophangsysteem voor vitrage

Wij hebben vele soorten systemen en die kunt uw in de winkel bewonderen. Bij elk systeem kan er een passende bevestiging gekozen worden. Hieronder ziet uw een drietal foto's van ons assortiment en daarbij is dit nog niet eens alles. De KS-rail/rail roedes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Als u vitrage bij ons aanschaft, dan zullen wij de montagekosten in acht nemen tegen sterk gereduceerd uurtarief. Kom eens langs bij ons in de winkel, dan krijgt uw de beste uitleg. Door onze ervaring kunnen we ervoor zorgen dat u tevreden weer naar huis gaat. 

                       

Topmerken die wij in onze collectie hebben: Bécé, Holland Haag, Vriesco (A House of Happiness), Egger, BM Fabrics, Leffring & De Wilde, Oer en Gerster.
Ons uitstekende A-merk Bécé - http://www.bece.com/

 

 

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
OIP2

Copyright © 2023 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM