Gordijnen

Gordijnen

Gordijnen horen bij elk huis. Wil je een romantische, moderne of misschien wel klassieke sfeer creëren in je huis, dan zijn de gordijnen hier een belangrijk onderdeel van. Gordijnen hebben echter nog veel meer dan een decoratieve functie. Zo hebben gordijnen het vermogen om licht te blokkeren of filteren en zorgen ze voor een betere akoestiek in huis. Daarnaast hebben gordijnen een zekere isolerende functie. Door te kiezen voor het juiste materiaal worden kou en tocht minimaal doorgelaten waardoor de energiekosten zullen dalen. Ten slotte is er nog een reden om gordijnen op te hangen, het voorkomt namelijk de inkijk. Dit alles op een zo decoratief mogelijke wijze.

Ruime collectie gordijnen

Bij Duijst en Timmer richten wij ons niet alleen op de kwaliteit van gordijnen. Doordat wij niet  behoren tot een landelijke keten, kunnen wij zelf onze collectie samenstellen. Onze collectie gordijnen is  dan ook met recht zeer uitgebreid te noemen. Naast een uitgebreide collectie stoffen kun je bij ons ook terecht voor diverse ophangsystemen, waaronder prachtige gordijnroedes in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen.

Duijst en Timmer denkt graag met je mee bij het maken van je keuze.             

Gordijnen   Gordijnen van Duijst en Timmer   visgraat pvc vloer Duijst en Timmer
Topmerken gordijnstoffen die wij in ons assortiment hebben zijn o.a. Vadain, BM-Fabrics, Gerster, Egger, Leffring & de Wilde, A House of Happiness en Holland Haag. 

In betweens

In-betweens, de naam zegt het al, zijn gordijnen qua structuur tussen overgordijnen en vitrage in vallen en zijn verkrijgbaar in verschillende mates van transparantie. In-betweens hangen soepel, zijn niet te zwaar en zijn meestal kamerhoog waardoor deze ook erg geschikt zijn als vouwgordijn. De stof van in-betweens verschilt vaak zeer in dikte. Zo kan het mogelijk zijn dat er overdag niet door uw in-betweens gekeken kan worden maar ’s avonds door de grotere lichtaanwezigheid wel. Daarom vragen wij je eerst altijd even de situatie uit te leggen en wat precies je wensen zijn, zodat we samen een geschikte stof kunnen uitzoeken.

Kom naar onze winkel in Spakenbrug om de collectie te bekijken

In onze winkel hebben we een grote collectie stofstalen en showbanen hangen. Wij verkopen naast gordijnen ook diverse passende ophangsystemen. 

Inbetween Duijst en Timmer   Raamdecoratie van Duijst en Timmer   Gordijenstof Duijst en Timmer    Inbetween van Duijst en Timmer   Inbetween gordijnen Duijst en Timmer

Vitrage

Vitrage kun je zien als een dun gordijn gemaakt van transparante stof. De dunne stof laat voldoende zonnestralen door maar er zal niet doorheen gekeken kunnen worden van buitenaf. Zo wordt je privacy behouden en wordt het binnenkomende licht sfeervol verzacht. Dit kan een ware toevoeging zijn wanneer je bijvoorbeeld een licht en modern huis wilt hebben zonder veel inkijk. Maar, ook voor de klassiekere soorten vitrage ben je bij Duijst en Timmer aan het juiste adres. Kom gerust een vrijblijvend bij ons langs!
 

Passende ophangsystemen voor vitrage

Wij hebben vele soorten ophangsystemen, zodat er altijd een passende oplossing te vinden is.
 

Hieronder wat foto's met voorbeelden van ons assortiment. De KS-rail/rail en roedes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. 

Vitrage Duijst en Timmer    Raamdecoratie Duijst en Timmer   Raamdecoratie topmerken Duijst en Timmer   topmerken raamdecoratie Duijst en Timmer               

 

 

 

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Bece logo met afbeelding vierkant
Velux logo vierkant
James logo met afbeelding

Copyright © 2024 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM