Tekst - Over ons

Over Duijst en Timmer

Duijst en Timmer is ontstaan in 1963  en is sindsdien veel gegroeid. Wij hebben het bedrijf op de kaart gezet en zijn regionaal bekend onder de mensen.
Wij zijn meer dan 60 jaar actief met ervaren stoffeerders in dienst en zijn gespecialiseerd in woning- en projectstoffering.
Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van PVC vloeren, tapijt, marmoleum en in het bekleden van trappen. Ook kunt u bij ons terecht voor u gordijnen en raambekledingen in alle vormen en maten. Wij zijn op alle gebieden inzetbaar door onze jaren ervaring. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij hebben alle soorten klussen gehad. Van grote projecten tot aan een mooie nieuwe babykamer.

Heb je net een nieuw huis gekocht dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Wij kunnen naar uw wensen een mooie vloer leggen en het afmaken met een mooie plint uit ons assortiment. Daarnaast kunt u een mooi stuk kunstgras in de tuin realiseren, dus geen onderhoud meer voor u. De ramen  kunt u decoreren met alle raamdecoratie uit ons assortiment, die worden ingemeten en worden op maat gemaakt.

Wij proberen onze klanten het beste van het beste te leveren tegen de scherpste prijzen. Tevens kun je bij ons altijd terecht voor vragen, advies en informatie.

Duijst & Timmer Firma logo
Duijst & Timmer Firma
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
OIP2

Copyright © 2023 Duijst & Timmer Firma

Designpro.nl | Z-IM