Vlinder jaloezieen

Vlinder jaloezieën

De vlinder jaloezie is de nieuwste vorm binnen de wereld van jaloezieën. In een vlinder jaloezie zijn de beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plisségordijnen gecombineerd. De  lamellen  van  de vlinderjaloezie bestaan uit dubbelgevouwen banen textiel met de vouw aan de interieurzijde. De lamellen kunnen uitvouwen, net zoals een  vlinder zijn vleugels uitvouwt. Met uitgevouwen lamellen oogt de vlinderjaloezie als een plisségordijn. Zijn de lamellen niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie. Naast deze twee-in-één functie van de vlinder jaloezie, is de collectie tegenwoordig ook nog erg stijlvol en decoratief. Vlinder jaloezieën zijn verkrijgbaar in vele kleuren, materialen en structuren. Wij kunnen u verzekeren dat u een kleur vindt die bij uw interieur aansluit. De collectie bestaat uit vier verschillende kleurpaletten, namelijk beige, coolgray, warmgray en colour. Van neutraal wit, warm beige tot strak grijs. Zo hebben wij vlinder jaloezieën met handgeschilderde lamellen in onze collectie, maar tevens deze met hoogglans. Warm hout, sfeervol textiel, modern aluminium, maar ook praktisch kunststof. De collectie verticale jaloezieënmaakt het allemaal mogelijk. 

Vlinder jaliezieën bedient u met een optrekkoord en tuimelkoord

Maar de decoratieve functie van vlinder jaloezieën is echter niet het enige wat deze u biedt. Een heel groot voordeel van de jaloezieën is dat de lichtinval heel nauwkeurig kan worden geregeld via een makkelijk systeem. Je kunt de vlinderjaloezie bedienen met een optrekkoord en een tuimelkoord. Met het optrekkoord trek je de vlinderjaloezie op of laat je hem neer, met het tuimelkoord vouw je de lamellen open of sluit je ze weer. Zo kun je naar eigen inzicht de mate van lichtinval en inkijk bepalen. 
Exclusief in onze collectie zijn de vlinder jaloezieën met een leerlook. Deze leerlook zorgt ervoor dat uw jaloezieën er supermodern uitzien vanwege deze bijzondere look. Deze leerlook is verkrijgbaar in de vijf leerkleuren wit, crème, chocoladebruin, mokkabruin en zwart. Het bijzondere aan deze leerlook is dat het nauwelijks te onderscheiden is van echt leer. Kies voor deze exclusieve look voor uw vlinder jaloezieën en vraag in onze winkel naar de collectie bécé vlinder jaloezieën.

Kom langs in onze winkel en bekijk onze ruime collectie vlinder jaloezieën

Duijst en Timmer biedt u jaloezieën aan van verschillende merken. Zo kopen wij vooral in van het topmerk béce dat al jarenlang bekend staat om zijn kwalitatief en decoratief uiterst goede producten. Daarnaast leveren wij ook nog van de merken Multisol en Luxaflex. Ten slotte hebben wij ook onze eigen huiscollectie, welke kwalitatief net zo goed is als de a-merken, maar qua prijs toch 10-15 procent lager ligt. Maak uw wensen bij ons bekend en wij vertellen u graag de mogelijkheden die u heeft. Voor meer vragen, neem gerust contact op met ons via de website, telefoon of de winkel.

 

                                             
 

Duijst en Timmer heeft voor u de mooiste soorten jaloezieën tentoongesteld in haar winkel. Deze hangen in verschillende kleuren, met verschillende structuren en van verschillende materialen. Tevens kunt u de mechanismes proberen en ervaren hoe fijn een jaloezie werkt. Voor meer informatie over onze winkel, klik op de het kopje "contact" boven aan de pagina.


Duijst en Timmer heeft voor u de nieuwste collectie van het kwalitatief top-merk Bece

 

Duijst & Timmer Firma logo
Duijst & Timmer Firma
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
OIP2

Copyright © 2023 Duijst & Timmer Firma

Designpro.nl | Z-IM