Laminaat vloeren

Laminaat vloeren

Eén van de vele opties waaruit je kunt kiezen bij een nieuwe vloer is laminaat. Een laminaatvloer bestaat uit allemaal losse planken of tegels die heel makkelijk in elkaar geschoven kunnen worden. Het materiaal is afkomstig van vele samengeperste platen met daarover een laagje voor de kleur/patroon. Doordat al deze platen op elkaar geperst worden ontstaat er een harde stevige vloer. Deze voordelige duurzaamheid gaat ook nog eens gepaard met de relatief lage prijs van het laminaat. 

voordelen laminaat vloer Duijst en TimmerVoordelen van een laminaat vloer

Een vloer van laminaat heeft dus een aantal belangrijke voordelen die zeker meegenomen kunnen worden in je keuze bij het bepalen van een vloer. De voordelen van laminaat even op een rijtje:
- Ten eerste is de vloer erg praktisch, makkelijk te leggen en vergt daarna heel weinig onderhoud. Deze vloer wordt niet verlijmd, dus overal in de huursector toegestaan.
- Verder zijn laminaatvloeren erg hygiënisch en anti-allergisch. Het trekt nauwelijks stof of andere viezigheid aan. Ook is de vloer heel makkelijk in onderhoud.
- Daarnaast kun je ervan uit gaan dat een laminaatvloer een levensduur heeft van méér dan twintig jaar. Het enige waar deze vloer niet tegen bestendig is, is een vochtig klimaat, dus een lekkage is funest
- Tenslotte behoren de laminaatvloeren tot de lagere prijsklasse. Je hebt dus een kwalitatief goede vloer die jaren meegaat voor een relatief lage prijs.

Heb je vragen over de soorten structuur of misschien wil je gewoon meer informatie hebben wat voor jou het beste zou zijn? Neem dan gewoon even contact met ons op, zodat wij je vrijblijvend kunnen informeren.

 

           laminaat vloer Duijst en Timmer       complete laminaat vloer Duijst en Timmer       laminaat vloer leggen van Duijst en Timmer

Duijst en Timmer voor uw complete vloer

Duijst en Timmer onderhoudt goede contacten met een gerenommeerd vloerenfreesbedrijf (Wedy techniek) en kan hierdoor een complete vloer aanbieden, inclusief vloerverwarming, tegen een zeer scherpe prijs! 

 

laminaat vloer structuur Duijst en Timmer     laminaat vloer soort Duijst en Timmer     laminaat vloer stijl Duijst en Timmer     laminaat vloer look Duijst en Timmer

 

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Bece logo met afbeelding vierkant
Velux logo vierkant
James logo met afbeelding

Copyright © 2024 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM