Laminaat vloeren

Laminaat vloeren

Eén van de vele opties waaruit je kunt kiezen bij een nieuwe vloer is laminaat. Een laminaten vloer bestaat uit allemaal losse stukjes die heel makkelijk en onzichtbaar in elkaar geschoven kunnen worden. Het materiaal is afkomstig van vele samengeperste platen met daarover een laagje waardoor het qua uiterlijk nauwelijks te onderscheiden is van parket. Doordat al deze platen op elkaar geperst worden ontstaat er een harde stevige vloer, laminaat, die zeer lang mee gaat en erg weinig onderhoud nodig heeft. Deze voordelige duurzaamheid gaat ook nog eens gepaard met de relatief lage prijs van het laminaat. Mocht er enige beschadiging ontstaan aan het laminaat dan is het gewoon een kwestie van dat stukje laminaat eruit laten halen en er een nieuw stukje voor in de plaats zetten.

Voordelen van een laminaat vloer

Een vloer van laminaat heeft dus een aantal belangrijke voordelen die zeker meegenomen kunnen worden in je keuze bij het bepalen van een vloer. De voordelen van laminaat even op een rijtje:
- Ten eerste is de vloer erg praktisch, makkelijk te leggen en vergt daarna heel weinig onderhoud. Loopt de vloer een beschadiging op, dan is dat heel makkelijk op te lossen.
- Verder zijn laminaatvloeren erg hygiënisch en anti-allergisch. Het trekt nauwelijks stof of andere viezigheid aan. Ook is de vloer heel gemakkelijk schoon te houden. Je haalt er een dweil overheen en de vloer is weer als nieuw.
- Daarnaast kun je ervan uit gaan dat een laminaten vloer een levensduur heeft van méér dan twintig jaar. Dit komt omdat de vloer erg stevig is en nauwelijks beïnvloedbaar is door de buitenwereld. Het enige waar deze vloer niet tegen bestendig is, is een vochtig klimaat.
- Tenslotte behoren de laminaatvloeren tot de lagere prijsklasse. Je hebt dus een kwalitatief goede vloer die tientallen jaren meegaat voor een relatief lage prijs. Daarbij komt ook nog eens, dat met de juiste ondervloer, een laminaten vloer het meeste geschikt is voor vloerverwarming. Vraag meer informatie over dit voordeel van laminaat aan één van onze medewerkers.

Duijst en Timmer leverancier van Quick Step, Parador, Meister en Cotap

Duijst en Timmer levert laminaten vloeren van de beste leveranciers. Quick Step, Parador, Meister en Cotap. Van deze merken hebben wij in de winkel een aantal representatieve laminaat-voorbeelden uitgestald staan. Zo kun je zelf de voordelen van een laminaten vloer ervaren.
Heb je vragen over de soorten structuur of misschien wil je gewoon meer informatie hebben wat voor jou het beste zou zijn? Neem dan gewoon even contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen informeren.

 

                         

Duijst en Timmer voor uw complete vloer

Duijst en Timmer onderhoudt goede contacten met een gerenommeerd vloerenfreesbedrijf en kan hierdoor een complete vloer aanbieden, inclusief vloerverwarming, tegen een zeer scherpe prijs! Mocht je vragen of interesse hebben, neem dan gewoon even contact met ons op, zodat wij je hier vrijblijvend over kunnen informeren. Klik hier om contact met ons op te nemen.

 

               

 

Duijst & Timmer Firma logo
Duijst & Timmer Firma
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
Mask-Group-Duijst-en-Timmer

Copyright © 2022 Duijst & Timmer Firma

Designpro.nl | Z-IM