Plissé- en dupligordijnen

Plissé- en dupligordijnen

Een plissé- of dupligordijn kenmerkt zich door een stof die zig-zag in plooien is gevouwen en gestreken. Een strak en tegelijkertijd elegant raamdecoratieproduct, dat de ruimte sfeervol tot leven laat komen. 
Spelen met licht, vormen en kleuren. Het kan met plissé- en dupligordijnen. 
Dit zijn echter niet de enige voordelen. Plissé- en dupligordijnen kunnen tevens erg veel energiekosten besparen. Als je deze gordijnen dichthoudt kan er geen kou naar binnen en geen warmte naar buiten, ideaal voor de winter. Voor de zomer geldt dit precies andersom, de stof houdt de warmte buiten en laat de koele lucht binnen waardoor een airco bijna overbodig is. Ten slotte kun je een plissé- of dupligordijn zo instellen dat je privacy optimaal is. Zo heb je niet langer last van inkijk en kun je onopgemerkt doen waar je zin in hebt.

Plissé gordijnen van Duijst en Timmer

 

Plisségordijnen hebben 1 stoflaag en dupligordijnen hebben 2 stoflagen

Plissé- en dupligordijnen zien er bijna hetzelfde uit. In werkelijkheid verschillen deze dan ook niet zo veel van elkaar. Plisségordijnen hebben één laag stof, dupligordijnen hebben er twee. Het dupligordijn heeft daarom als voordeel dat er geen koordgaatjes zichtbaar zijn. De plooibreedte van plisségordijnen is 20 of 32 mm en de duplistoffen hebben een plooibreedte van 25, 32 of 64 mm.

Plissé- en dupligordijnen geschikt voor elke raamvorm

Met plissé- en dupligordijnen creër je sfeer in je woning. Ontdek de mogelijkheden van plissé- en dupligordijnen. Plissé- en dupligordijnen zijn geschikt voor vrijwel elke raamvorm, van driehoeksramen, dakramen en trapeziumramen tot ronde ramen en serres. Dit is echter niet het enige, de collectie bestaat uit meer dan 300 stoffen en biedt een brede keuze aan transparante, lichtdoorlatende  en verduisterende stoffen. Ten slotte bestaan er veel verschillende modellen in de plissé- en dupligordijnen. Een blijvend succes tussen deze plissé- en duplimodellen is het twee-in-één model. Dit model bevat verduisterde stof voor ’s avonds en transparante stof voor overdag. Ideaal voor in de slaapkamer! Voor meer informatie vragen wij je om even contact met ons op te nemen. Plissé- en dupligordijn kun je dan wel helemaal aanpassen naar je eigen wens, maar een straaltje vrijblijvend vakkundig advies blijft een must.  

          Plissé gordijnen bij Duijst en Timmer         Plissé gordijn van Duijst en Timmer         Plissé gordijnen verkrijgbaar bij Duijst en Timmer              

 

Duijst en Timmer hét adres voor plissé en dupligordijnen

Duijst en Timmer biedt plissé- en dupligordijnen aan van verschillende merken. Zo kopen wij vooral in van het topmerk bécé dat al jarenlang bekend staat om zijn kwalitatief en decoratief uiterst goede producten. Ten slotte hebben wij ook onze eigen huiscollectie, welke kwalitatief net zo goed is als de a-merken, maar qua prijs toch 10-15 procent lager ligt. Maak je wensen bij ons bekend en wij vertellen graag welke mogelijkheden er zijn. Voor meer vragen, neem gerust contact op met ons via de website, telefoon of kom langs in de winkel.

Duijst en Timmer heeft de mooiste soorten gordijnen tentoongesteld in haar winkel. Deze hangen in verschillende kleuren, met verschillende structuren en van verschillende materialen. Tevens kun je de mechanismes proberen en ervaren hoe fijn deze werken. Voor meer informatie over onze winkel, klik op de het kopje "contact" boven aan de pagina.

 
 
Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Bece logo met afbeelding vierkant
Velux logo vierkant
James logo met afbeelding

Copyright © 2024 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM