Tapijtvloeren

Tapijtvloeren

Bij Duijst & Timmer realiseren wij wat tapijt betekent in een huis. Je huis is namelijk een plaats om te leven, een plaats om van te houden en een plaats waar je kan ontspannen. Je huis is verder een speciale plaats wanneer het gaat om de mooie momenten die je er beleeft met vrienden en familie. Het is jouw huis en daarom weerspiegelt dat jouw unieke persoonlijke stijl.

Tapijt zorgt voor warmte, karakter en comfort

De vloer is iets waar je dagelijks gebruikt van maakt. Omdat de vloer een grote oppervlakte heeft, is het dan ook belangrijk dat deze aan jouw wensen voldoet. Tapijt zorgt voor warmte, geeft karakter en comfort en bij Duijst en Timmer kunnen jouw wensen vervuld worden.
Tapijt is al jaren een veel gebruikte bedekking voor vloeren. Het is in veel soorten, maten en kleuren verkrijgbaar en dat is maar goed ook, want iedere ruimte heeft zijn eigen functie en sfeer, waardoor het volkomen terecht is wanneer je in de slaapkamer een ander soort tapijt wilt hebben dan in de woonkamer. Met de variatie in structuur, materiaal en kleur is er voor elke ruimte wel een passend tapijt te vinden.

Tapijt zeer gunstig voor mensen met astma, hooikoorts of huisstofmijt allergie

Je leeft in je huis en het is dus belangrijk dat je je er goed voelt. Uit onderzoek is gebleken dat tapijt ervoor zorgt dat de gevolgen van een allergie voor huisstofmijt of hooikoorts sterk afnemen. Tapijt houdt namelijk tussen de garens stof vast wat verspreiding in de lucht van deze deeltjes tegengaat. Hierdoor adem je het niet in en krijg je dus minimaal last van je allergieën mocht je deze hebben. Verder is gebleken dat wanneer je het tapijt regelmatig stofzuigt, het voor een beter binnenklimaat zorgt dan andere vloerbedekking. We kunnen dus concluderen dat tapijt zeer gunstig is voor bijvoorbeeld mensen met astma of hooikoorts maar ook voor mensen zonder allergieën omdat het voor een uitstekend binnenklimaat zorgt.

 

Kwaliteit en service staan op 1 bij Duijst en Timmer!

Bij Duijst en Timmer staan kwaliteit en service op één. Dit betekent dat wij met tapijt de laagste prijzen uit de regio hebben maar toch de kwalitatief beste merken aanbieden. Bonaparte, Parade, Desso, Belakos, er zit altijd wel wat voor je bij in onze collectie van meer dan tien top-merken. Het leggen van de tapijten vloerbedekking doen wij zelf, op onze professionele manier. Wij zorgen ervoor dat er geen rommel achtergelaten wordt en dat je de komende jaren gewoon garantie hebt tegen de laagste all-in prijs uit de hele regio.

Heb je plannen voor tapijt op de vloer, maar ben je nog aan het twijfelen over de kleuren? Twijfel je tussen tapijt, hout, pvc of vinyl? Of heb je een hele andere vraag? Wij nodigen je graag uit om eens een bezoekje te komen brengen aan onze winkel. Wij kunnen je dan vrijblijvend en deskundig inlichten door vele jaren ervaring. In onze winkel gevestigd in Spakenburg hebben wij alle voorbeelden liggen die u nodig heeft. Ook kun je ons gewoon bellen tijdens werkdagen of mailen zodat want wij staan je graag te woord. Klik hier voor meer informatie!

 

Duijst & Timmer Firma logo
Duijst & Timmer Firma
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
Mask-Group-Duijst-en-Timmer

Copyright © 2022 Duijst & Timmer Firma

Designpro.nl | Z-IM