Tapijtvloeren

Tapijtvloeren

Bij Duijst & Timmer realiseren wij wat tapijt betekent in een huis. Je huis is namelijk een plaats om te leven, een plaats om van te houden en een plaats waar je kan ontspannen. Je huis is verder een speciale plaats wanneer het gaat om de mooie momenten die je er beleeft met vrienden en familie. Denk ook aan de isolatie die tapijt geeft, want met de hoge gasprijzen is tapijt zeer gunstig.

Tapijt zorgt voor warmte, geeft karakter en comfort en bij Duijst en Timmer kunnen jouw wensen vervullen. Tapijt is al jaren een mooie optie voor vloeren. Het is in veel soorten, maten en kleuren verkrijgbaar en dat geeft iedere ruimte heeft zijn eigen sfeer. Met de variatie in structuur, materiaal en kleur is er voor elke ruimte wel een passend tapijt te vinden. 

Als uw denkt ik wil tapijt, maar ook een pvc vloer en geen keuze wil maken. Kom kijken naar ons mooie assortiment karpetten(vloerkleden). Het geeft een mooie moderne look en je hebt geen koude voeten meer.

Tapijt zeer gunstig voor mensen met astma, hooikoorts of huisstofmijt allergie

Uit onderzoek is gebleken dat tapijt ervoor zorgt dat de gevolgen van een allergie voor huisstofmijt of hooikoorts sterk afnemen. Tapijt houdt namelijk tussen de garens stof vast wat verspreiding in de lucht van deze deeltjes tegengaat. Hierdoor adem je het niet in en krijg je dus minimaal last van je allergieën mocht je deze hebben. 

Wij hebben tapijt met de laagste prijzen en top kwaliteit (Bonaparte, Parade, Desso, Belakos). Met de jaren ervaring kunt uw reken op een mooi resultaat. Na deze informatie kunt u hieronder de mooie resultaten bewonderen en een keuze maken om je huis compleet te maken.

Galerij

       

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
OIP2

Copyright © 2023 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM