Horizontale jaloezieen

Horizontale jaloezieën

De horizontale jaloezie is een klassieker onder de raamdecoratie en daarbij ook onder de jaloezieën. In het verleden werd de horizontale jaloezie enkel gebruikt als zonwering, maar vandaag de dag is de collectie, naast een functie als zonwering, erg stijlvol en decoratief. Horizontale jaloezieën zijn in vele kleuren, materialen en structuren verkrijgbaar. Zo hebben wij de jaloezieën met handgeschilderde lamellen in onze collectie, maar tevens deze met hoogglans. Warm hout, modern aluminium, maar ook praktisch kunststof. In de collectie horizontale jaloezieën vind je het allemaal in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Horizontale jaloezieën - Duijst en TimmerRegel zelf delichtinval met horizontale jaloezieën

Maar de decoratieve functie van horizontale jaloezieën is echter niet het enige wat deze u biedt. Een heel groot voordeel van de horizontale jaloezieën is dat de lichtinval heel nauwkeurig kan worden geregeld via een makkelijk systeem. De horizontale jaloezieën kunnen door de stand van de horizontale lamellen zo worden ingesteld dat er inkijk is en een optimale lichtinval waardoor er minder met kunstlicht hoeft te worden gewerkt. Dit effect kan ook omgedraaid worden waardoor u op een simpele manier, een hele ruimte kunt verduisteren.
Nieuw in onze collectie zijn de grotere horizontale jaloezieën. Deze jaloezieën zien er supermodern uit vanwege de grootte, maar liefst 70 mm. Deze super-horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in de materialen aluminium en PVC. Daarnaast bestaat er de nieuwe 65 mm Wood Pure horizontale jaloezie-collectie.Deze exclusieve horizontale jaloezieën zijn gemaakt van het kwalitatief goede hout dat hiervoor gebruikt is. Kies voor horizontale jaloezieën en vraag in onze winkel naar de collectie bécé horizontale jaloezieën.

 

Duijst en Timmer dé specialist in horizontale jaloezieën

Duijst en Timmer biedt u jaloezieën aan van verschillende merken. Zo kopen wij vooral in van het topmerk béce dat al jarenlang bekend staat om zijn kwalitatief en decoratief uiterst goede producten. Daarnaast leveren wij ook nog van de merken Multisol en Keje. Ten slotte hebben wij ook onze eigen huiscollectie, welke kwalitatief net zo goed is als de a-merken, maar qua prijs toch 10-15 procent lager ligt. Maak uw wensen bij ons bekend en wij vertellen u graag de mogelijkheden die u heeft. Voor meer vragen, neem gerust contact op met ons via de website, telefoon of de winkel.

Jaloezieën - Duijst en Timmer Jaloezieën verkrijgbaar bij Duijst en Timmer Horizontale jaloezieën verkrijgbaar Duijst en Timmer

Horizontale Jaloezieën bestellen bij Duijst en Timmer Horizontale Jaloezieën aanschaffen bij Duijst en Timmer Horizontale Jaloezieën laten installeren door Duijst en TimmerJaloezieën van Duijst en Timmer

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Bece logo met afbeelding vierkant
Velux logo vierkant
James logo met afbeelding

Copyright © 2024 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM