Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Met trots willen wij u iets vertellen over onze collectie vouwgordijnen. Een vouwgordijn is een soort gordijn dat door een nauwelijks zichtbaar mechanisme uitgevouwd en ingevouwd kan worden. Vouwgordijnen zijn voor iedereen toepasbaar, of u nou een moderne of klassieke smaak heeft, met onze collectie slaagt u gegarandeerd. Vouwgordijnen zijn namelijk verkrijgbaar in vele soorten stof, prachtige kleuren en zullen altijd de decoratieve look hebben van een vouwgordijn. Naast deze decoratieve functie heeft een vouwgordijn nog vele voordelen. Eén daarvan is het feit dat een vouwgordijn uitwasbaar is. Is uw vouwgordijn vies geworden, geen probleem, deze is binnen de kortste tijd weer schoon. Ook kunt u optimaal spelen met de combinatie van inkijk en lichtinval. Inkijken door een uiteengevouwen vouwgordijn is onmogelijk maar ook de lichtinval zal minimaal zijn. Ten slotte verloopt de bediening van vouwgordijnen zeer simpel en u heeft zelfs optioneel de mogelijkheid deze elektrisch te laten verlopen. 

Vouwgordijnen - Duijst en Timmer

 

Firma Duijst en Timmer geeft u vakkundig advies voor vouwgordijnen

Het mooie aan vouwgordijnen is dat er altijd wel een set bij je past. De collectie bestaat uit zo verschrikkelijk veel uitvoeringen dat het juist daarom lastig kan zijn om te kiezen. Wil je een vouwgordijn zonder baleinen, een vouwgordijn met baleinen of juist een gevoerd vouwgordijn voor jouw slaapkamer?  Er is dan wel altijd een passende combinatie voor u geschikt, maar een straaltje vrijblijvend vakkundig advies blijft een must. Daarom vragen wij u voordat u beslist contact met ons op te nemen zodat wij met u de collectie kunnen doorlopen en de beste mogelijkheid kunnen selecteren.


 

Topmerk Béce in de collectie vouwgordijen bij Duijst en Timmer

Duijst en Timmer biedt u vouwgordijnen aan van verschillende merken. Zo kopen wij vooral in van het topmerk béce dat al jarenlang bekend staat om zijn kwalitatief en decoratief uiterst goede producten. Daarnaast leveren wij ook nog van de merken Multisol en Luxaflex. Ten slotte hebben wij ook onze eigen huiscollectie, welke kwalitatief net zo goed is als de a-merken, maar qua prijs toch 10-15 procent lager ligt. Maak uw wensen bij ons bekend en wij vertellen u graag de mogelijkheden die u heeft . Voor meer vragen, neem gerust contact op met ons via de website, telefoon of de winkel.

 

 

          Vouwgordijnen bij Duijst en Timmer         Vouwgordijnen verkrijgbaar bij Duijst en Timmer         Voorbeeld vouwgordijnen - Duijst en Timmer              

 

 

 

Duijst en Timmer heeft voor u de mooiste soorten gordijnen tentoongesteld in haar winkel. Deze hangen in verschillende kleuren, met verschillende structuren en van verschillende materialen. Tevens kunt u de mechanismes proberen en ervaren hoe fijn deze werken. Voor meer informatie over onze winkel, klik op de het kopje "contact" boven aan de pagina.

 

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
OIP2

Copyright © 2023 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM