Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Een vouwgordijn is een soort gordijn dat door een nauwelijks zichtbaar mechanisme uitgevouwd en ingevouwd kan worden. Vouwgordijnen zijn voor iedereen toepasbaar, of je nou een moderne, landelijke of klassieke uitstraling zoekt, met onze collectie slaag je gegarandeerd. Vouwgordijnen zijn namelijk verkrijgbaar in vele soorten kleuren en stoffen, transparant, lichtdoorlatend en verduisterend. Naast deze decoratieve functie heeft een vouwgordijn meer voordelen. Eén daarvan is het feit dat een vouwgordijn vaak gemakkelijk zelf uitwasbaar is. Daarnaast is de bediening van vouwgordijnen zeer simpel en er is zelfs de mogelijkheid deze elektrisch en op afstand bedienbaar te laten verlopen. 

Vouwgordijnen - Duijst en TimmerVouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Wil je een vouwgordijn zonder baleinen, een vouwgordijn met baleinen of juist een gevoerd vouwgordijn voor jouw slaapkamer? Ook het zogenaamde top down-bottom up systeem is mogelijk. Kom eens vrijblijvend langs in onze winkel om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Wij geven je graag advies en denken mee wat de mooiste oplossing is.

 

          Vouwgordijnen bij Duijst en Timmer         Vouwgordijnen verkrijgbaar bij Duijst en Timmer         Voorbeeld vouwgordijnen - Duijst en Timmer              

 

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Bece logo met afbeelding vierkant
Velux logo vierkant
James logo met afbeelding

Copyright © 2024 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM