PVC Vloeren

De voordelen van een PVC vloer 

Wanneer u kiest voor een vloer van PVC, dan kiest u voor een aantal voordelen. Ten eerste kiest u met PVC voor een materiaalsoort die zich kenmerkt door slijtvastigheid en kracht. PVC is namelijk erg sterk en slijt niet snel. Een vloer van PVC is hiernaast ook makkelijk in onderhoud, zeker wanneer we deze vergelijken met een vloer van hout. PVC gaat goed samen met vloerverwarming. Waar de warmte van vloerverwarming bij andere soorten vloeren verloren kan gaan, is dit niet het geval bij een vloer van PVC. PVC is verder erg stil, dus wanneer u over de vloer heenloopt zult u weinig last hebben van geluid. Als laatste kiest u met PVC voor een duurzame vloer, omdat een vloer van PVC maar weinig last heeft van beschadigingen zoals bijvoorbeeld deuken of krassen.  

PVC vloeren bij Duijst en Timmer 

Bij Duijst en Timmer kunt u terecht voor uw vloer van PVC. Een vloer van PVC is kortgezegd, praktisch net als een houten vloer, maar dan zonder de nadelen. Terwijl de vloer wel oogt als hout, bestaat deze eigenlijk uit kunststof. Omdat de vloer aan de ondergrond vastgelijmd wordt, is het met het oog bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. PVC kan bijna overal gelegd worden en is in veel soorten en kleuren te koop.  

 

Een PVC vloer naar wens 

Bent u nieuwsgierig geworden of denkt u dat een PVC vloer wel iets voor u is? Dan nodigen wij u uit om eens contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van het beste advies. Ons ervaren team helpt u graag met het uitkiezen van de vloer van uw dromen! Ook bent u van harte welkom in onze winkel, mocht u de materialen in het echt willen zien en voelen. 

 

                                          

Duijst & Timmer Firma logo
Duijst & Timmer Firma
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
Mask-Group-Duijst-en-Timmer

Copyright © 2022 Duijst & Timmer Firma

Designpro.nl | Z-IM