PVC Vloeren

PVC vloeren bij Duijst en Timmer 

Bij Duijst en Timmer kun je terecht voor een vloer van PVC. Een vloer van PVC is kortgezegd praktisch, net als een houten vloer, maar dan zonder de nadelen. Terwijl de vloer wel oogt als hout, bestaat deze eigenlijk uit kunststof. Omdat de vloer aan de ondergrond vastgelijmd wordt, is het met het oog bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. PVC kan bijna overal gelegd worden en is in veel soorten en kleuren te koop. 

PVC Vloer Duijst en TimmerDe voordelen van een PVC vloer 

Wanneer je kiest voor een vloer van PVC, dan kies je voor een aantal voordelen. Ten eerste kies je met PVC voor een materiaalsoort die zich kenmerkt door slijtvastheid en kracht. PVC is namelijk erg sterk en slijt niet snel. Een vloer van PVC is hiernaast ook makkelijk in onderhoud, zeker wanneer we deze vergelijken met een vloer van hout. PVC gaat goed samen met vloerverwarming. PVC is verder erg stil, dus wanneer je over de vloer heenloopt zul je weinig last hebben van geluid. Als laatste kies je met PVC voor een duurzame vloer, omdat een vloer van PVC maar weinig last heeft van beschadigingen zoals bijvoorbeeld deuken of krassen.  

Een PVC vloer naar wens 

In ons assortiment kun je uit verschillende soorten legpatronen kiezen. Wij gaan altijd mee met de nieuwste trends. Hieronder wat foto's van vloeren die het meest gangbaar zijn: standaard variant lange plank, visgraat, Hongaarse punt, tegel en visgraat met borderrand. In de winkel zijn er natuurlijk nog meer varianten te bewonderen.

Ben je nieuwsgierig geworden of denk je dat een PVC vloer wel iets voor je is? Dan nodigen wij je uit om eens contact met ons op te nemen. Ons ervaren team helpt je graag met het uitkiezen van de vloer! Je bent van harte welkom in onze winkel om de materialen in het echt te zien en voelen. 

 Duijst en Timmer PVC vloer leggen  Complete PVC vloer voorbeeld Duijst en Timmer     PVC vloer gelegd Duijst en Timmer  Visgraat pvc vloer Duijst en Timmer  vloer Duijst en Timmer  Visgraat vloer leggen Duijst en Timmer  Vloer stijl Duijst en Timmer  vloer van Duijst en Timmer

    

 

                                          

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Bece logo met afbeelding vierkant
Velux logo vierkant
James logo met afbeelding

Copyright © 2024 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM