PVC Vloeren

PVC Vloeren

Duijst en Timmer kan de klant PVC vloeren aanbieden. Een PVC vloer kan je kort en makkelijk samenvatten door te zeggen dat het een ‘houten’ vloer is zonder de nadelen. De vloer is namelijk van het materiaal pvc, een kunststof, wat op de ondergrond gelijmd wordt en zo gelegd wordt dat het niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Een PVC vloer kan bijna op alle plaatsen gelegd worden en is vele soorten, maten en kleuren te verkrijgen. Zo kan het de oplossing zijn voor zowel een badkamer als een kledingwinkel.

Voordelen van PVC vloeren

Een PVC vloer heeft ten opzichte van andere vloeren een aantal duidelijke voordelen:
- Het materiaal wat gebruikt wordt bij een PVC-vloer is buitengewoon sterk en slijtvast.
- Ook is een PVC vloer makkelijk in gebruik en onderhoud, dit is een groot voordeel ten opzichte van een houten vloer.
- Daarnaast gaat een PVC vloer ideaal samen met vloerverwarming. De warmte kan optimaal gebruikt worden en gaat niet deels verloren.
- Verder maakt de vloer bij contract met bijvoorbeeld schoenen nauwelijks geluid.
- Ten slotte een belangrijk voordeel voor de toekomst, een PVC vloer is namelijk zeer duurzaam. Het risico dat de vloer krassen, deuken of beschadigingen op zal lopen is minimaal.

 

Duijst en Timmer leverancier van M-flor, TFD-floortiles en ons eigen huismerk

Duijst en Timmer heeft de mogelijkheid om de klant drie verschillende merken te leveren die allemaal hun eigen bijzonderheden hebben maar kwalitatief op en top zijn. Wij leveren PVC-vloeren van de merken: M-flor, TFD-floortiles en ons eigen huismerk. Wij leggen de vloeren zelf zodat we de klant alle garantie kunnen geven dat de vloer totaal naar wens zal zijn. Mocht u vragen hebben over een PVC vloer of misschien wel geen idee heeft wat de oneindige mogelijkheden zijn bij een PVC vloer, dan vragen wij u gewoon even contact met ons op te nemen.


Duijst en Timmer onderhoud goede kontakten met een gerenommeerd vloerenfrees bedrijf en kan hierdoor een complete vloer aanbieden inclusief vloerverwarming tegen een zeer scherpe prijs! Mocht u vragen of interesse hebben dan vragen wij u gewoon even contact met ons op te nemen zodat wij u hier vrijblijvend over kunnen informeren. Klik hier om contact met ons op te nemen.

 

                                          

Duijst & Timmer Firma logo
Duijst & Timmer Firma
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
Mask-Group-Duijst-en-Timmer

Copyright © 2022 Duijst & Timmer Firma

Designpro.nl | Z-IM