PVC Vloeren

PVC vloeren bij Duijst en Timmer 

Bij Duijst en Timmer kunt u terecht voor uw vloer van PVC. Een vloer van PVC is kortgezegd, praktisch net als een houten vloer, maar dan zonder de nadelen. Terwijl de vloer wel oogt als hout, bestaat deze eigenlijk uit kunststof. Omdat de vloer aan de ondergrond vastgelijmd wordt, is het met het oog bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. PVC kan bijna overal gelegd worden en is in veel soorten en kleuren te koop. 

PVC Vloer Duijst en TimmerDe voordelen van een PVC vloer 

Wanneer u kiest voor een vloer van PVC, dan kiest u voor een aantal voordelen. Ten eerste kiest u met PVC voor een materiaalsoort die zich kenmerkt door slijtvastigheid en kracht. PVC is namelijk erg sterk en slijt niet snel. Een vloer van PVC is hiernaast ook makkelijk in onderhoud, zeker wanneer we deze vergelijken met een vloer van hout. PVC gaat goed samen met vloerverwarming. PVC is verder erg stil, dus wanneer u over de vloer heenloopt zult u weinig last hebben van geluid. Als laatste kiest u met PVC voor een duurzame vloer, omdat een vloer van PVC maar weinig last heeft van beschadigingen zoals bijvoorbeeld deuken of krassen.  

Een PVC vloer naar wens 

In ons assortiment kunt uw uit verschillende soorten leg patronen. Wij gaan altijd mee met de nieuwste trends. Hieronder zijn foto's geplaatst om een mooi voorbeeld te creëren. Op de foto's zie je de vloeren die het meest gangbaar zijn: standaard variant lange plank, visgraat, Hongaarse punt, tegel en visgraat met borderrand. In de winkel zijn er natuurlijk nog meer varianten te bewonderen.

Bent u nieuwsgierig geworden of denkt u dat een PVC vloer wel iets voor u is? Dan nodigen wij u uit om eens contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van het beste advies. Ons ervaren team helpt u graag met het uitkiezen van de vloer van uw dromen! Ook bent u van harte welkom in onze winkel, mocht u de materialen in het echt willen zien en voelen. 

 Duijst en Timmer PVC vloer leggen  Complete PVC vloer voorbeeld Duijst en Timmer     PVC vloer gelegd Duijst en Timmer  Visgraat pvc vloer Duijst en Timmer  vloer Duijst en Timmer  Visgraat vloer leggen Duijst en Timmer  Vloer stijl Duijst en Timmer  vloer van Duijst en Timmer

    

 

                                          

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
OIP2

Copyright © 2023 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM