Verticale jaloezieen

Verticale jaloezieën

De verticale jaloezie zal altijd een klassieker blijven onder de raamdecoratie en daarbij ook onder de jaloezieën. Verticale jaloezieën hebben namelijk veel meer functies dan alleen de zon te weren. Vandaag de dag is de collectie erg stijlvol en decoratief. Verticale jaloezieën zijn ideaal voor schuifpuien en grote raampartijen en leverbaar tot een lengte van wel zes meter. Er is altijd een geschikte verticale jaloezie voor de meest uiteenlopende raamvormen, raam/deur combinaties, erkers en toogramen. Verder zijn de jaloezieën in vele kleuren, materialen en structuren verkrijgbaar. 

Verticale jaloezieën - Duijst en TimmerVerticale jaloezieën meer dan alleen een decoratieve functie

Een heel groot voordeel van de verticale jaloezieën is dat de lichtinval heel nauwkeurig kan worden geregeld via een makkelijk systeem. De lamellen kunnen door de stand hiervan zo worden ingesteld dat er inkijk is en een optimale lichtinval waardoor er minder met kunstlicht hoeft te worden gewerkt. Dit effect kan ook omgedraaid worden waardoor je op een simpele manier, een hele ruimte kunt verduisteren.
 

Hoge kwaliteit verticale jaloezieën in de collectie van Duijst en Timmer

Duijst en Timmer biedt jaloezieën aan van het topmerk Béce, dat al jarenlang bekend staat om zijn kwalitatief en decoratief uiterst goede producten. Ten slotte hebben wij ook onze eigen huiscollectie, welke kwalitatief net zo goed is als de a-merken, maar qua prijs toch 10-15 procent lager ligt. Maak je wensen bij ons bekend en wij vertellen graag de mogelijkheden. Voor meer vragen, neem gerust contact op met ons via de website, telefoon of de winkel.

 

                Verticale jaloezieën verkrijgbaar bij Duijst en Timmer        Verticale jaloezieën bestellen bij Duijst en Timmer              
 

 

 

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Bece logo met afbeelding vierkant
Velux logo vierkant
James logo met afbeelding

Copyright © 2024 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM