Verticale jaloezieen

Verticale jaloezieen

De verticale jaloezie zal altijd een klassieker blijven onder de raamdecoratie en daarbij ook onder de jaloezieen. Verticale jaloezieën hebben namelijk veel meer functies dan alleen de zon te weren. Vandaag de dag is de collectie erg stijlvol en decoratief. Verticale jaloezieën zijn ideaal voor schuifpuien en grote raampartijen en leverbaar tot een lengte van wel zes meter. Er is altijd een geschikte verticale jaloezie voor de meest uiteenlopende raamvormen, raam/deur combinaties, erkers en toogramen. Verder zijn de jaloezieën in vele kleuren, materialen en structuren verkrijgbaar. Zo hebben wij verticale jaloezieen met handgeschilderde lamellen in onze collectie, maar tevens deze met hoogglans. Warm hout, sfeervol textiel, modern aluminium, maar ook praktisch kunststof. De collectie verticale jaloezieënmaakt het allemaal mogelijk. 

Verticale jaloezieën meer dan alleen een decoratieve functie

Maar de decoratieve functie van verticale jaloezieën is echter niet het enige wat deze u biedt. Een heel groot voordeel van de verticale jaloezieën is dat de lichtinval heel nauwkeurig kan worden geregeld via een makkelijk systeem. De lamellen kunnen door de stand hiervan zo worden ingesteld dat er inkijk is en een optimale lichtinval waardoor er minder met kunstlicht hoeft te worden gewerkt. Dit effect kan ook omgedraait worden waardoor u op een simpele manier, een hele ruimte kunt verduisteren.
Exclusief in onze collectie zijn de grotere verticale jaloezieën. Deze jaloezieën zien er supermodern uit vanwege de bijzondere grootte, maarliefst 250 mm lamellen. Deze super-verticale jaloezieën kunnen tevens optimaal aangepast worden zodat u bijvoorbeeld aan de voorkant een andere kleur heeft dan aan de achterkant. Tenslotte kunt u dan nog kiezen voor een echte “finishing touch” door een houten decoratieve strip aan te brengen op de lamellen.  Kies voor deze verticale jaloezieën en vraag in onze winkel naar de collectie bécé verticale jaloezieën.

Hoge kwaliteit verticale jaloezieën in de collectie van Duijst en Timmer

Duijst en Timmer biedt u jaloezieën aan van verschillende merken. Zo kopen wij vooral in van het topmerk béce dat al jarenlang bekend staat om zijn kwalitatief en decoratief uiterst goede producten. Daarnaast leveren wij ook nog van de merken Multisol en Luxaflex. Ten slotte hebben wij ook onze eigen huiscollectie, welke kwalitatief net zo goed is als de a-merken, maar qua prijs toch 10-15 procent lager ligt. Maak uw wensen bij ons bekend en wij vertellen u graag de mogelijkheden die u heeft. Voor meer vragen, neem gerust contact op met ons via de website, telefoon of de winkel.

 

                                      
 

Duijst en Timmer heeft voor u de mooiste soorten jaloezieën tentoongesteld in haar winkel. Deze hangen in verschillende kleuren, met verschillende structuren en van verschillende materialen. Tevens kunt u de mechanismes proberen en ervaren hoe fijn een jaloezie werkt. Voor meer informatie over onze winkel, klik op de het kopje "contact" boven aan de pagina.

 

Duijst & Timmer Firma logo
Duijst & Timmer Firma
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
OIP2

Copyright © 2023 Duijst & Timmer Firma

Designpro.nl | Z-IM