Rolgordijnen

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een gordijn dat op- en afgerold kan worden met als doel het bedekken van een raam. Het materiaal van een rolgordijn bestaat vaak uit textiel maar er zijn echter ook rolgordijnen van hout of kunststof. Omdat rolgordijnen in verschillende soorten en maten bestaan is er veel keuze hoeveel licht een rolgordijn door kan laten. Zo kun je voor op de slaapkamer een volledig verduisterend rolgordijn krijgen waardoor de kamer op elk moment in volledige duisternis te brengen is. Daarnaast kun je met een rolgordijn zelf bepalen hoeveel inkijk je in de kamer wilt, zodat je je eigen privacy volledig in de hand hebt. 

Altijd een set rolgordijnen die past bij je interieur past

Het mooie aan rolgordijnen is dat er altijd wel een set bij je past. De collectie rolgordijnen bestaat uit zo verschrikkelijk veel variatie dat het juist daarom lastig kan gaan worden om te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor je lievelingskleur, de kleur die bij de sfeer in je huis past of misschien wel een kleur die de sfeer in je huis juist moet gaan veranderen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende collecties met verschillende structuren, van verschillende soorten materiaal. Voor iedere smaak en voor iedere ruimte in huis is er een passend rolgordijn.  

Hoge kwaliteit rolgordijnen

Duijst en Timmer biedt rolgordijnen aan van verschillende merken. Zo kopen wij vooral in van het topmerk bécé dat al jarenlang bekend staat om zijn kwalitatief en decoratief uiterst goede producten. Daarnaast leveren wij ook nog binnenzonwering van de merken Multisol en Luxaflex. Ten slotte hebben wij onze eigen huiscollectie, welke kwalitatief net zo goed is als de a-merken, maar qua prijs toch 10-15 procent lager ligt. Maak je wensen voor rolgordijnen bij ons bekend en wij vertellen graag de mogelijkheden die er zijn. Voor meer vragen, neem gerust contact op met ons via de website, telefoon of kom langs in de winkel.       
 

                                                   

Probeer de mechanismes voor rolgordijnen uit in onze winkel

Duijst en Timmer heeft de mooiste soorten rolgordijnen tentoongesteld in haar winkel. Deze hangen in verschillende kleuren, met verschillende structuren en van verschillende materialen. Tevens kun je de mechanismes proberen en ervaren hoe fijn een rolgordijn op- en uitrolt. Voor meer informatie over onze winkel, klik op de het kopje "contact" boven aan de pagina.
 

 

Duijst & Timmer Firma logo
Duijst & Timmer Firma
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
OIP2

Copyright © 2023 Duijst & Timmer Firma

Designpro.nl | Z-IM