Rolgordijnen

Rolgordijnen van Duijst en Timmer 

Rolgordijnen bestaan in veel gevallen uit textiel, maar komen ook voor in hout of kunststof. Omdat rolgordijnen in vele soorten en maten leverbaar zijn, heeft u veel vrije keus als het gaat om het doorlaten van licht. Zo zijn er rolgordijnen die uw woonkamer of slaapkamer compleet verduisteren, maar kunt u ook kiezen voor rolgordijnen die meer licht doorlaten. Rolgordijnen geven u meer mogelijkheden als het gaat om het bepalen van uw eigen privacy en het doorlaten van licht.  

Een rolgordijn voor ieder interieur 

Voor ieder huis is er wel een rolgordijn te vinden. Door de vele variatie in rolgordijnen is het soms lastig om de juiste variant te kiezen. Sommige mensen kiezen rolgordijnen van hun lievelingskleur, anderen zoeken naar mooie patronen en structuren. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, bij Duijst en Timmer vindt u in ieder geval een rolgordijn van hoge kwaliteit. We hebben verschillende merken in ons aanbod en hebben merken die al jarenlang bekend staan om hun hoge kwaliteit. Zo leveren we bijvoorbeeld rolgordijnen van merken zoals Luxaflex of Multisol. Naast deze merken hebben we ook onze eigen collectie. De kwaliteit van deze rolgordijnen is net zo goed als de kwaliteit van de A-merken, maar de prijzen liggen tussen de 10% en 15% lager.  

 

               rolgordijn - Duijst en Timmer           Rolgordijn van Duijst en Timmer           Rolgordijnen bij Duijst en Timmer              

Maak een afspraak 

Wilt u de rolgordijnen graag eens in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze winkel. Hier hebben wij ons brede aanbod van verschillende rolgordijnen tentoongesteld. Kom eens gezellig langs en aanschouw de verschillende kleuren, materialen en patronen. Ook kunt u in de winkel kijken hoe u een fijn rolgordijn oprolt en uitrolt. Wilt u een afspraak maken of wilt u een aantal vragen stellen, dan kan dit natuurlijk! U kunt dan boven aan de pagina contact met ons opnemen.  

Offerte aanvragen

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

 

 

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Bece logo met afbeelding vierkant
Velux logo vierkant
James logo met afbeelding

Copyright © 2024 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM