Rolgordijnen

Rolgordijnen voor iedere ruimte in huis van verschillende merken

Rolgordijnen kopen voor de ramen in uw slaapkamer(s)? Of wilt u op andere plekken in huis rolgordijnen? Wat uw wensen ook zijn, met de uitgebreide collectie rolgordijnen van Duijst en Timmer vindt u beslist wat u zoekt. Duijst en Timmer is al vele jaren een bekend begrip in de omgeving als het gaat om raambekleding zoals rolgordijnen. Wij hebben in de afgelopen 50 jaar dan ook op vele plekken rolgordijnen mogen leveren en monteren. Bent u benieuwd naar onze collectie rolgordijnen? Kom dan langs in onze showroom. Hier staat ons team klaar om u te voorzien van advies op maat en mee te nemen in de wereld van rolgordijnen. Indien wenselijk kunt u een foto meenemen zodat wij rolgordijnen kunnen adviseren die aansluiten bij de kleuren, sfeer en stijl van uw woning. Naast rolgordijnen kunnen wij andere soorten van raambekleding en binnen zonwering leveren. Meer hierover leest u op onze website.

Wat zijn rolgordijnen?

Zoekt u een goede manier om uw ramen af te dekken? Rolgordijnen zijn zeer geliefd als binnen zonwering. Rolgordijnen zijn gordijnen die op- en afgerold kunnen worden met als doel het bedekken van een raam. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit rolgordijnen met verschillende materialen zoals:

  • Hout
  • Kunststof
  • Textiel

Wilt u veel licht door de rolgordijnen laten? Of wilt u juist weinig licht door de rolgordijnen laten? Hoeveel licht rolgordijnen doorlaten is afhankelijk van het materiaal en de dikte. Zo kunt u voor op uw slaapkamer een volledig verduisterend rolgordijn krijgen waardoor u uw kamer op elk moment in volledige duisternis kunt brengen. Graag laten wij u de verschillen zien in onze winkel.

Meer privacy met rolgordijnen

Wilt u meer privacy in uw woning? Geen inkijk in uw woning? Dan zijn rolgordijnen beslist dé oplossing. Met rolgordijnen bepaalt u zelf hoeveel inkijk u in uw kamer wilt. Hiermee heeft u de mate van privacy in hand. Neem contact op of kom langs voor passende rolgordijnen.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Offerte aanvragen
Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer

Stel uw vraag

Rolgordijnen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
OIP2

Copyright © 2023 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM