Rolgordijnen voor iedere ruimte in huis van verschillende merken
Rolgordijnen

Rolgordijnen voor iedere ruimte in huis van verschillende merken

Bij Duijst en Timmer vindt u rolgordijnen in diverse materialen zoals textiel, hout, en kunststof, waardoor u aanzienlijke keuzevrijheid heeft in hoeveel licht u wilt doorlaten. Of u nu een volledige verduistering nodig heeft voor uw slaapkamer of een transparanter model zoekt voor de woonkamer, onze binnenzonwering is aanpasbaar. Ze bieden uitstekende mogelijkheden om de privacy te reguleren en het lichtniveau in uw ruimte te beheersen. Elk rolgordijn is op maat gemaakt om aan uw specifieke wensen te voldoen, zodat u altijd de juiste balans vindt voor comfort en functionaliteit. 

Ontdek de opties! 

Rolgordijnen voor ieder interieur  

Bij Duijst en Timmer bieden we een brede selectie aan die geschikt zijn voor elk type interieur. Ons assortiment omvat: 

 • Kleuren: Van neutrale tinten tot levendige lievelingskleuren, perfect om uw persoonlijke stijl te reflecteren. 
 • Patronen en structuren: Voor diegenen die een visueel aantrekkelijk detail in hun ruimte willen brengen. 
 • Merken: Inclusief gerenommeerde namen zoals Luxaflex en Multisol, bekend om hun kwaliteit. 
 • Eigen collectie: Biedt dezelfde hoge kwaliteit als bekende A-merken, maar tegen 10% tot 15% lagere prijzen. 

Ongeacht uw specifieke voorkeuren, kunt u er zeker van zijn dat elk rolgordijn uit ons aanbod vervaardigd is met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. 

Wat zijn de voordelen van rolgordijnen? 

Rolgordijnen bieden tal van voordelen die ze een populaire keuze maken voor woninginrichting: 

 • Veelzijdigheid: Ze zijn beschikbaar in diverse materialen, kleuren, en ontwerpen, wat ze geschikt maakt voor elk interieur. 
 • Lichtcontrole: Ze bieden uitstekende mogelijkheden om de hoeveelheid licht in een ruimte te reguleren, van lichte filtering tot volledige verduistering. 
 • Privacy: U kunt gemakkelijk de gewenste privacy instellen zonder in te leveren op natuurlijk licht. 
 • Gebruiksgemak: De gordijnen zijn eenvoudig te bedienen met een handmatig systeem of een gemotoriseerde optie voor extra gemak. 
 • Onderhoudsvriendelijk: Ze zijn makkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat ze ideaal maakt voor zowel huishoudens als bedrijfsruimtes. 

Hoe moet u rolgordijnen onderhouden? 

Hier zijn enkele eenvoudige tips m.b.t. het onderhoud 

 • Regelmatig afstoffen: Gebruik een zachte doek of een stofzuiger met een borstelopzetstuk om stof en vuil regelmatig te verwijderen. 
 • Vlekken verwijderen: Behandel vlekken zo snel mogelijk met een vochtige doek. Gebruik een mild schoonmaakmiddel voor hardnekkige vlekken, maar test dit eerst op een onopvallend deel van het rolgordijn. 
 • Jaarlijkse dieptereiniging: Afhankelijk van het materiaal van het rolgordijn, overweeg een jaarlijkse dieptereiniging met professionele hulp of volgens de reinigingsinstructies van de fabrikant. 
 • Mechanisme controleren: Controleer periodiek het oprolmechanisme en de bevestigingen om er zeker van te zijn dat alles soepel werkt en goed vastzit. 

Overtuigd geraakt? Maak een afspraak! 

Wilt u onze producten graag eens in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze winkel. Hier hebben wij ons brede aanbod tentoongesteld. Kom eens gezellig langs en aanschouw de verschillende kleuren, materialen en patronen die we bieden. In onze winkel kunt u ook ervaren hoe soepel deze op- en uitrollen, een functie die het dagelijks gebruik vereenvoudigt. Wilt u een afspraak maken of heeft u specifieke vragen, dan staan onze deskundige medewerkers klaar om u te helpen. U kunt direct contact met ons opnemen via de contactgegevens bovenaan de pagina. Ontdek zelf de kwaliteit en veelzijdigheid van onze rolgordijnen.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer

Stel uw vraag

Rolgordijnen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Bece logo met afbeelding vierkant
Velux logo vierkant
James logo met afbeelding

Copyright © 2024 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM