Rolgordijnen in de buurt van Almere verkrijgbaar bij Duijst en Timmer
Almere

Rolgordijnen laten plaatsen in Almere

Bent u op zoek naar een rolgordijnspecialist in de buurt van Almere? Duijst en Timmer is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van woning- en projectstoffering. Door de jaren heen hebben we veel kennis opgedaan, zodat we iedereen kunnen voorzien van het beste advies. Wij zijn al meer dan 60 jaar actief. Wilt u uw woning wat opfleuren? Dan is een prachtige raamdecoratie, zoals een rolgordijn, zeker een goed idee.  

Rolgordijnen op maat  

Het aanbod aan soorten rolgordijnen is enorm. Wilt u rolgordijnen op maat laten maken in Almere? Dan zit u bij Duijst en Timmer goed! Wij leveren rolgordijnen geheel op maat, zodat u nooit te veel of te weinig besteld. Dat zou uiteraard zonde zijn.  

Duijst en Timmer levert enkel rolgordijnen van een hoogwaardige kwaliteit. Zo is er voor iedere woning en/of ruimte wel een geschikt gordijn te vinden. Om een ruime keuze te bieden, hebben we diverse soorten merken in ons assortiment. Denk hierbij aan merken zoals: 

  • Luxaflex 
  • Multisol 
  • en onze eigen collectie 

Het grootste assortiment rolgordijnen in Almere 

Heeft u interesse in het kopen van rolgordijnen in Almere? Dan snappen wij als geen ander dat de rolgordijnen geheel moeten aansluiten bij de desbetreffende ruimte. We heten u van harte welkom in onze showroom. Zo kunt u de verschillende materialen, dessins en kleuren bekijken. 

Over Duijst en Timmer 

Waarom kiezen voor rolgordijnen van Duijst en Timmer in Almere? We zijn een gespecialiseerd bedrijf dat al meer dan 60 jaar actief is. Wat uw wensen en eisen ook zijn, we zijn erg breed inzetbaar op alle gebieden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bekijk onze projecten en zie wie u al voor zijn geweest.  

Heeft u verder nog vragen over onze diensten, of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Geen enkel probleem, neem gerust contact met ons op. We helpen u graag! 

Neem contact op

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer

Stel uw vraag

Rolgordijnen | Almere

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Bece logo met afbeelding vierkant
Velux logo vierkant
James logo met afbeelding

Copyright © 2024 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM