Binnen zonweringen voor meer sfeer, privacy en energiebesparing
Binnen zonweringen

Binnen zonweringen voor meer sfeer!

Binnen zonweringen aanschaffen voor uw nieuwe huis? Raambekleding in uw huis die kan dienen als goede zonwering en een mooie uitstraling heeft? Bekijk dan de prachtige collectie binnen zonweringen van Duijst en Timmer. Duijst en Timmer is al meer dan 50 jaar actief in het leveren, monteren en verzorgen van binnen zonweringen. Wij weten dan ook als geen ander waar binnen zonweringen aan moeten voldoen. Wilt u graag rolgordijnen? Of gaat uw voorkeur uit naar plissés? Wij kunnen verschillende soorten binnen zonweringen leveren die ook nog eens een decoratieve functie vervullen. Zo hebben wij rolgordijnen, plisse -dupli gordijnen, horizontale jaloezieën van hout en aluminium, verticale jaloezieën, vlinder jaloezieën, duo-rolgordijnen en shutters. Bent u benieuwd welke binnen zonweringen het beste bij uw wensen en woning aansluit? Kom dan langs voor advies. Wij hebben ruime ervaring in het verkopen van diverse soorten binnen zonweringen. In onze winkel staat ons team klaar om u te voorzien van advies. Ook kunnen we een offerte opstellen voor de binnen zonweringen die u kiest.

Plissé- en dupligordijnen als binnen zonweringen

Een van de soorten binnen zonweringen die wij aanbieden zijn de plissé- of dupligordijnen. Deze binnen zonweringen hebben een zeer mooie uitstraling door de stof die zig-zag in plooien is gevouwen en gestreken. Zeker in slaapkamers bieden deze binnen zonweringen extra sfeer. Met deze binnen zonweringen kan gespeelt worden met:

  • Licht
  • Kleuren
  • Vormen
  • Afwerkingen

Hiermee kunnen we de sfeer creëren die u voor ogen heeft.

Voordelen plissé- of dupligordijnen als binnen zonweringen

Plissé- en dupligordijnen bieden vele voordelen als deze toegepast worden als binnen zonweringen. Naast de prachtige uitstraling kunnen deze binnen zonweringen energiekosten besparen. Als je deze gordijnen dichthoudt kan er geen kou naar binnen en geen warmte naar buiten, ideaal voor de winter. Uiteraard hebben deze binnen zonweringen in de zomer ook een goede functie. De stof houdt de warmte buiten en laat de koele lucht binnen waardoor een airco bijna overbodig is.

Binnen zonweringen voor meer privacy

Meer privacy in huis? Dat kunnen wij realiseren met passende binnen zonweringen. Zo heeft u niet langer last van inkijk en kunt u onopgemerkt doen waar u zin in heeft. Kortom, er zijn genoeg redenen om te kiezen voor binnen zonweringen. Kom gerust langs in onze showroom voor advies en een offerte op maat.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer

Stel uw vraag

Binnen zonweringen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Bece logo met afbeelding vierkant
Velux logo vierkant
James logo met afbeelding

Copyright © 2024 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM