Trap bekleden met tapijt of andere materialen verzorgd door Duijst en Timmer
Trap bekleden

Trap bekleden met tapijt verzorgd door Duijst en Timmer

Voordelig uw trap laten bekleden met zeer goede kwaliteit tapijt of PVC? Op zoek naar een specialist om uw trap te bekleden? Duijst en Timmer is een ervaren vakspecialist dat klanten van dienst kan zijn met vloeren, binnen zonwering, jaloezieën en raamdecoratie. Wij bestaan inmiddels al vele jaren en zijn toonaangevend als het gaat om een trap bekleden. Door onze zeer goede prijzen en kwaliteit zijn wij een bekend begrip in de omgeving. Wij zijn dan ook prijstechnisch goedkoper dan onze concurrenten. Graag zetten wij onze kennis en ervaring in om uw trap te bekleden zoals u dat voor ogen heeft. Wilt u advies? Kom dan gerust langs voordat wij uw trap gaan bekleden. Bij ons kunt u uw wensen kenbaar maken zodat wij u kunnen adviseren over:

  • Materialen
  • Kleuren
  • Stijlen
  • Modellen

Op basis hiervan brengen we een offerte uit om uw trap te bekleden.

Trap bekleden met tapijt

Veel klanten laten hun trap bekleden met tapijt. Een trap wordt veel gebruikt gedurende de dag en moet daarom aan bepaalde eisen voldoen. Als u uw trap laat bekleden met tapijt zorgt dit voor warmte en comfort. Daarnaast biedt tapijt een bepaald karakter en is het in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Naast uw trap bekleden kunnen wij de rest van uw woning voorzien van tapijt. Uit onderzoek is gebleken dat tapijt ervoor zorgt dat de gevolgen van een allergie voor huisstofmijt of hooikoorts sterk afnemen. Tapijt houdt namelijk tussen de garens stof vast wat verspreiding in de lucht van deze deeltjes tegengaat.

Waarom uw trap laten bekleden door Duijst en Timmer?

Als u uw trap laat bekleden door Duijst en Timmer bent u verzekerd van kwaliteit en zeer goede service. Daarnaast bieden wij tapijt met de laagste prijsgarantie in de regio. Met deze tapijtsoorten kunnen wij vakkundig uw trap bekleden op een zeer professionele manier. Als wij uw trap bekleden laten wij alles netjes achter. We zorgen dat er geen rommel achterblijft en laten u genieten van een mooi beklede trap.

Afspraak om uw trap te bekleden

Wilt u een afspraak om uw trap te laten bekleden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Ook kunt u langs komen in onze winkel. Wij kunnen u dan vrijblijvend en deskundig inlichten door vele jaren ervaring.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer

Stel uw vraag

Trap bekleden

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Bece logo met afbeelding vierkant
Velux logo vierkant
James logo met afbeelding

Copyright © 2024 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM