Trap stofferen voor comfort, veiligheid en een mooie uitstraling verzorgd door Duijst en Timmer.
Trap stofferen

Trap stofferen voor comfort, veiligheid en een mooie uitstraling verzorgd door Duijst en Timmer.

Uw trap opnieuw laten stofferen met PVC? Of wilt u de trap in uw nieuwe woning laten stofferen? Wat uw wensen ook zijn, om uw trap te laten stofferen moet u beslist bij Duijst en Timmer zijn. Duijst en Timmer is al meer dan 50 jaar actief in het leveren van verschillende vloeren, raambekleding en binnenzonwering. Wij verkopen uitsluitend de beste kwaliteit voor de scherpste prijzen. Benieuwd welke mogelijkheden er zijn om uw trap te laten stofferen? Kom dan gerust bij ons langs. In onze winkel kunt u de verschillende tapijten bekijken en u laten informeren over de beste keuze. Indien u een keuze hebt gemaakt uit het tapijt waarmee wij uw trap kunnen stofferen plannen wij een afspraak in. Vervolgens kunnen wij zeer vakkundig uw trap stofferen. Ons team bestaat uit gespecialiseerde stoffeerders die graag uw trap komen opmeten. Vervolgens snijden ze het tapijt uit en zullen uw trap stofferen. Kortom: alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Trap stofferen voor extra comfort

Een trap moet aan bepaalde eisen voldoen. Als wij uw trap stofferen zorgen wij ervoor dat uw trap zacht en comfortabel is. Ook is veiligheid belangrijk. Uw trap stofferen met tapijt voorkomt uitglijden. Wilt u graag nog meer comfort? Dan kunnen wij uw trap stofferen met speciaal ondertapijt. Dit biedt nog meer voordelen zoals:

  • Duurzaamheid
  • Geluidsdemping
  • Mooie uitstraling
  • Veiligheid

Een trap stofferen kan met verschillende soorten tapijt. Bij ons kunt u kiezen uit diverse designs en kleuren.

Trap stofferen met PVC

Wilt u uw trap laten stofferen met PVC? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Steeds meer klanten kiezen tegenwoordig voor PVC. Deze praktische vloer is zeer comfortabel, makkelijk in onderhoud en heeft een aantal top-voordelen. Als u uw trap laat stofferen met PVC betekend dit dat deze weinig onderhoud nodig heeft. Kortom: genoeg redenen om te kiezen voor PVC.

Nieuwe of bestaande trap stofferen

Een nieuwe of bestaande trap laten stofferen? Bezoek dan onze showroom om passende vloerbekleding te kiezen. Het stofferen van uw trap vereist kennis en ervaring. Onze vakmannen beschikken hierover en verzorgen graag het stofferen van uw trap. Wij kunnen uw trap stofferen met oog voor detail.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer

Stel uw vraag

Trap stofferen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Bece logo met afbeelding vierkant
Velux logo vierkant
James logo met afbeelding

Copyright © 2024 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM