Benschop

Duijst en Timmer is dé specialist in traprenovatie in Benschop en omgeving!

Traprenovatie specialist in de buurt van Benschop? Uw trap toe aan vernieuwing? Duijst en Timmer is een bekend begrip in Benschop en omgeving op het gebied van traprenovatie en bekleding. In de afgelopen 50 jaar dat wij actief zijn binnen deze branche hebben wij voor vele (inmiddels vaste) klanten trappen mogen renoveren en vloeren mogen leggen. Dit komt mede door de combinatie van onze kwaliteit, service en scherpe prijzen. Ook geven wij eerlijk advies.

Kom langs in onze showroom voor de collectie trapbekleding

Indien u langs komt in onze showroom in de buurt van Benschop kunt u onze collectie vloeren en trapbekleding komen bekijken. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om u te voorzien van advies en kennis te laten maken met de eindeloze mogelijkheden. Ook kunnen we een offerte voor u maken zodat u vooraf weet wat het renoveren van uw trap gaat kosten. Ontdek zelf onze vele voordelen en kom bij ons langs.

Groot aanbod trapstofferingen voor traprenovatie

Als wij traprenovatie mogen verzorgen voor onze klanten in Benschop en omgeving werken wij met een groot aanbod trapstofferingen van bekende A merken. Merken zoals Parade, Bonaparte en Desso leveren wij tegen een zeer scherpe prijs. Wij bieden beslist de laagste prijsgarantie in de regio van Benschop. Naast dit voordeel houden wij altijd rekening met uw wensen. Zo gaan wij volgens een vaste speciale werkwijze te werk bij traprenovatie:

  • Kennismaking
  • Wensen
  • Inmeten
  • Offerte
  • Bestellen
  • Bekleding

Nadat wij uw trap hebben bekleed kunt u jarenlang genieten van een warme en stijlvolle trap.

De voorbereiding voor uw traprenovatie in Benschop voeren wij uit in eigen werkplaats

Indien wij traprenovatie voor u mogen uitvoeren verzorgen wij de voorbereiding in onze eigen werkplaats in de buurt van Benschop. Als het tapijt binnen is wordt het bij ons in de werkplaats uitgesneden en verder voorbereid. Voordelen van dit systeem is dat we niet met grote rol op straat hoeven te snijden, uiterst efficiënt kunnen werken en voor u minimaal overlast bezorgen. Dit doen wij allemaal tegen de laagste prijs. Meer informatie? Een afspraak? Of andere wensen voor traprenovatie? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Neem contact op

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer

Stel uw vraag

Traprenovatie | Benschop

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
OIP2

Copyright © 2023 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM