PVC Vloeren

Duijst en Timmer, uw specialist in PVC vloeren 

Bent u op zoek naar een specialist in PVC vloeren? Dan bent u bij Duijst en Timmer aan het juiste adres. Bij ons vindt u meer dan 50 jaar ervaring in het leggen van vloeren en het plaatsen van raamdecoraties. Ons team bestaat enkel uit ervaren vloerspecialisten die u kunnen voorzien van een PVC vloer op maat. In onze showroom vindt u een grote collectie aan PVC vloeren die u zelf kunt bekijken. In ons brede aanbod vindt u ongetwijfeld waar u naar op zoek bent. Om een betere indruk te krijgen van de PVC vloeren kunt u ook eens op onze website kijken. Hier vindt u per categorie een duidelijk overzicht met een duidelijke uitleg.  

Een duurzame vloer van PVC 

PVC vloeren worden steeds meer gebruikt in woningen. Veel mensen kiezen voor een vloer van PVC, omdat deze erg veel op hout lijkt. Hierdoor biedt een vloer van PVC de gezellige, warme sfeer die een vloer van hout ook vaak te bieden heeft. Toch heeft een vloer van PVC wel een paar voordelen die een vloer van hout niet heeft. Zo gaat een PVC vloer goed samen met vloerverwarming en kraakt een vloer van PVC doorgaans ook niet. Ook is een vloer van PVC vaak goedkoper dan een vloer van hout. 

De juiste plek voor uw PVC vloer 

Bij Duijst en Timmer bent u op de juiste plek voor de aanschaf van een mooie PVC vloer op maat. Wij kunnen u onder andere helpen in Utrecht, Amersfoort, Almere, Putten en Hilversum. Binnen ons assortiment vindt u altijd de vloer die u zoekt, omdat we een breed aanbod aan soorten, kleuren, maten en afwerkingen hebben. Heeft u vragen of wilt u eens de mogelijkheden bespreken? Dan is dit altijd mogelijk. Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer

Stel uw vraag

PVC Vloeren

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
OIP2

Copyright © 2023 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM