PVC Vloeren

PVC Vloeren zijn dé duurzame vloeren van dit moment die niet van echt hout of tegels te onderscheiden zijn

PVC vloeren in uw woning of kantoor laten leggen? Een vloer die lijkt op echt hout maar gebruiksvriendelijker is? Voor PVC vloeren van hoogwaardige kwaliteit gaat u naar Duijst en Timmer. Duijst en Timmer is al meer dan 50 jaar bezig binnen deze branche en heeft daarom veel ervaring met vloeren, waaronder PVC vloeren. Of het nu gaat om een klein appartement of een grote woning, wij voorzien elke wens van passende PVC vloeren. Onze PVC vloeren zijn vandaag de dag erg populair. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom. Hier kunt u onze collectie PVC vloeren bekijken en profiteren van advies op maat. Zo leveren wij PVC vloeren van de volgende dealers m-flor, tfd floortiles, viligno, pvc ambiant, pvc gelasta, pvc Tarkett, en pvc Viva-floors. Ook kunt u een indruk krijgen van ons assortiment via onze website. Deze site is speciaal ontworpen voor Duijst en Timmer en geeft klanten meer informatie over onze producten. Hier vindt u niet alleen informatie over PVC vloeren, ook onze andere producten zoals raambekleding en zonwering vindt u hier.

Wat zijn PVC vloeren?

PVC vloeren worden steeds vaker gebruikt in woningen. Het wordt ook wel een houten vloer genoemd zonder de nadelen van hout. PVC vloeren zijn gemaakt van PVC. PVC is een kunststof wat op de ondergrond gelijmd wordt en zo gelegd wordt dat het niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Wilt u houten look maar een stenen look? Dat kan ook met PVC vloeren. PVC vloeren zijn dé duurzame vloeren van dit moment die niet van echt hout of tegels te onderscheiden zijn. Wij leveren deze graag.

Keuze uit PVC vloeren

Wilt u donkere PVC vloeren? Of gaat uw voorkeur uit naar lichte en landelijke PVC vloeren. Door ons ruime assortiment PVC vloeren kunnen wij verschillende soorten aanbieden. Een PVC vloer kan bijna op alle plaatsen gelegd worden en is verkrijgbaar in vele:

  • Kleuren
  • Maten
  • Soorten
  • Afwerkingen

PVC vloeren voor uw winkel, woning of badkamer? Het kan allemaal!

PVC vloeren naar wens

Wilt u graag PVC vloeren bekijken? benieuwd naar de prijzen? Kom langs bij de winkel van Duijst en Timmer. Duijst en Timmer beschikt over een ervaren team die u kan helpen bij het maken van uw keuze uit verschillende PVC vloeren. Wij streven ernaar een vloer te leveren waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Offerte aanvragen
Duijst & Timmer Firma logo
Duijst & Timmer Firma

Stel uw vraag

PVC Vloeren

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
desso-Duijst-en-Timmer
bece-Duijst-en-Timmer
Mask-Group-Duijst-en-Timmer

Copyright © 2021 Duijst & Timmer Firma

Designpro.nl | Z-IM