PVC Vloeren zijn dé duurzame vloeren van dit moment die niet van echt hout of tegels te onderscheiden zijn
PVC Vloeren

PVC Vloeren van Duijst & Timmer

Bent u op zoek naar een PVC vloeren specialist? Dan bent u bij Duijst en Timmer aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 50 jaar expert in vloeren en raamdecoratie. Zo leveren wij PVC vloeren van de volgende dealers M-flor, TDF floortiles, Viligno, PVC Ambiant, PVC Gelasta, PVC Tarkett, en PVC Viva-floors. Naast PVC vloeren leveren wij nog vele andere soorten vloeren. Ons team bestaat uit ook enkel uit ervaren vloerspecialisten die u kunnen voorzien van advies over PVC vloeren! In onze showroom kunt u ook de collectie PVC vloeren zelf komen bekijken. Door ons brede aanbod is er voor iedere wens, smaak en budget een passende vloer! Ook kunt u onze website bekijken om een indruk te krijgen van de PVC vloeren. Iedere categorie bevat een product waar duidelijk wordt uitgelegd wat het is en wat de bedoeling van dat product is, zodat u als klant optimaal geïnformeerd bent en de juiste keuzes kunt maken! Voor toelichting of meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen.

Wat zijn PVC vloeren?

PVC vloeren worden steeds vaker gebruikt in woningen. Het wordt ook wel een houten vloer genoemd zonder de nadelen van hout. PVC vloeren zijn gemaakt van PVC. PVC is een kunststof wat op de ondergrond gelijmd wordt en zo gelegd wordt dat het niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Wilt u houten look maar een stenen look? Dat kan ook met PVC vloeren. PVC vloeren zijn dé duurzame vloeren van dit moment die niet van echt hout of tegels te onderscheiden zijn. Wij leveren deze graag.

Een ruime keuze PVC vloeren

Wilt u donkere PVC vloeren? Of gaat uw voorkeur uit naar lichte en landelijke PVC vloeren. Door ons ruime assortiment PVC vloeren kunnen wij verschillende soorten aanbieden. Een PVC vloer kan bijna op alle plaatsen gelegd worden en is verkrijgbaar in vele:

  • Kleuren
  • Maten
  • Soorten
  • Afwerkingen

PVC vloeren voor uw winkel, woning of badkamer? Het kan allemaal!

PVC vloeren naar wens

Wilt u graag PVC vloeren bekijken? benieuwd naar de prijzen? Kom langs bij de winkel van Duijst en Timmer. Duijst en Timmer beschikt over een ervaren team die u kan helpen bij het maken van uw keuze uit verschillende PVC vloeren. Wij streven ernaar een vloer te leveren waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Duijst & Timmer logo
Duijst & Timmer

Stel uw vraag

PVC Vloeren

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Bece logo met afbeelding vierkant
Velux logo vierkant
James logo met afbeelding

Copyright © 2024 Duijst & Timmer

Designpro.nl | Z-IM